sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Tutoriaali zombie-kauhu-halloweenkynsille.

~Sorry, only in finnish : <~

Ensimmäinen tutoriaalini, whipii ! eikun teinkö mie geelien teosta joskus.. ei muista o__o
Eli tämä tutoriaali on nyt tehty pyynnöstä, alkuperäiset kynnet *täällä*
Tässä muuten tulee sitten tekstiä ja kuvia.

Ensiksi listausta mitä tarvitset kynsiä varten, lista löytyy myös alkuperäisestä kynsipostauksesta. Tietenkään sinulla ei pidä ehdottomasti juuri näitä lakkoja olla, mutta mielellään jotain mikä mahd. paljon muistuttaa näitä. Itselläni esim. valkoinen Lumene Natural Code lakka vaihtui Dependin vastaavaan tutoa tehdessäni.
Alkuperäisiin kynsiin käytin stilettotippejä tuomaan pituutta mutta tutokynnestä se nyt jäi pois kun ehdin tipit irroittaa ennen kuin muistin tutoriaalin.

Kynsilakat :
-Konad aluslakka
-Essie - Mademoiselle (läpikuultava nude lakka, yleensä laitan tavallisen ranskalaisen alle 2 krs.)
-China Glaze - Moonlight (erittäin läpinäkyvä valkoinen lakka, tästä et saa peittävää millään! :D)
-(Lumene Natural Code sävy 2 Have Fun, tai muu vastaava jolla saat nätin ranskalaisen tehtyä. Mikäli käytät valkoisia tippejä, et tietenkään tee ranskalaista lakkausta niille.)
-Päällyslakkana Flormarin matifying top coat - eli siis mattaava päällyslakka. Huomioi että mikä tahansa mattaava päällyslakka ei käy, en esimerkiksi suosittele Dependin mattapinnan jättävää päällyslakkaa koska laitoin ensin sitä eikä mattaefektiä näkynyt missään.
-(Musta kynsilakka reunoja varten), hoksin tosin että senkin voi korvata mustalla kajalilla joka ajaa asiansa jopa paremmin kuin lakka.

Näiden lisäksi tein oman sekoitukseni saadakseni sopivaa vihreää sävyä :
-2 pisaraa Models Ownin vaalean vihreää Endamamea
-2 pisaraa Lumene Natural Coden valkoista, sävy 2 Have fun.
-Eniten seokseen laitoin China Glazen Moonlightia jottei seoksesta tule liian peittävä, enemmänkin vain kevyesti sävyttävä ja 'homemaisuutta' tuova :'D
EDIT : Kokeile myös vihreää luomiväriä ! :o

Koristeet :
-Water Decals tarrat (tilasin vasta MiMaxilta.)

Muut välineet:
-(Kynsitippejä) Itse olen sitä mieltä, että lähes kaikki näyttää paremmalta pitkille kynsille. Näissä kuitenkin oikaisin ja liimasin vain tipit paikalleen ja hioin rajan mahd. tasaiseksi enkä esim. laittanut geelejä lainkaan koska tiesin että olen näillä vain pari päivää.
-Musta luomiväri (käytin itse tuhannenpillunpäreinä olevaa rimmelin luomiväriäni)
-Musta kajali reunoja varten (omani oli iänvanha lumene?)
-Vaahtomuovipalanen tai joku muu vastaava sieni.
-(suti jolla töpöttelet luomiväriä kynsiin) Itse käytin sekoitelakkani sutia.
-(dotting tool) Jos käytät mustaa kynsilakkaa reunoihin, se on helpoin levittää dotting toolilla, oma kajalini levisi sopivasti itsekseen.
-Pinsetit ja vesikuppi water decal tarroja varten.

Vaihe 1. Tee kynnellesi ranskalainen manikyyri. Tässä vaiheessa kynnelläsi on aluslakka ja tuo valkoinen lakka. Smile linen rajan ei tarvi olla täydellinen, se ei kuitenkaan näy kunnolla kun kynsi on valmis.Vaihe 2. Levitä yksi kerros Essien Mademoisellea tai muuta vastaavaa nudelakkaa kynnelle.Vaihe 3. Levitä China Glazen Moonlightia tai muuta vastaavaa valkoista lakkaa kynnelle. Kertaa vaiheita 2 ja 3 niin kauan kunnes kyntesi näyttää tältä (allaoleva kuva) Eli se on selkeästi vaaleampi kuin ilman lakkaa, smile line kuitenkin yhä erottuu selkeästi.Vaihe 4. Levitä vaaleanvihreää lakkaa kynnelle. Itse mokasin tätä tutoa tehdessä ja unohdin siistiä sudin kun olin mustaa luomiväriä levittänyt kynnelle alkuperäisissä kynsissä. Eli siis tarkoitus olisi saada kevyesti vaaleanvihreää sävyä kynnelle. Voit toki tehdä niinkuin minä tutossa ja ennen kuin levität lakan, kastat kuivaa sivellintä luomivärissä - sitten lakassa ja levität. Tulos näyttää näin tehtynä kutakuinkin tälle :Vaihe 5. Jos et äsken levittänyt luomiväriä kynnelle tai sitä tuli liian vähän, ota nyt tuon sekoitekynsilakkasi kuiva suti, ota siihen luomiväriä ja töpöttele tai levitä kynnelle jotta saat mieleisesi 'sotkuisen' tuloksen.Vaihe 6. Nyt aletaan sotkemaan ! Totesin, että kajalilla saa parhaimman tuloksen näihin sotkuisiin reunoihin, musta kynsilakka oli aika vaikea saada oikein kynnelle ja kynsinauhoille, musta tussi ei sopinut tähän ollenkaan.
Eli paina kajalia kynsinauhoihin kunnolla, eikä haittaa vaikka menisi kynnellekkin. Katso kuitenkin että kajalia menee ihan joka ikiseen pikku rakoseen kynsinauhojesi ja kynnen välissä.


Vaihe 7. Levitä kajali. Lisää jos on tarvetta.Vaihe 8. Tässä voit vielä laittaa Mademoisellea tai Moonlightia kynnelle, itse laitoin tätä tutoriaalia tehdessä. Jos et laita niitä lisää niin ota taas sekoitelakan suti ja lisää luomiväriä kynnelle jos tuntuu että sitä on liian vähän. Huomioi, että epätasainen kynnen/lakan pinta ei näissä kynsissä haittaa.9. Ja taas kerros Mademoisellea tai Moonlightia jos siltä tuntuu. Mikäli et laita niitä lisää niin voit töpötellä topsipuikolla kostean lakan päälle vielä 'likaa' jos tuntuu että sitä ei ole tarpeeksi. Voit sotkea kynttä myös kajalilla ja levittää sormella.Vaihe 10. Vain mattaava päällyslakka ja kynsi on valmis! Jos laitat water decals-tarroja niin laita yksi mattaava päällyslakka kerros, siihen tarra ja taas kerros päällyslakkaa. Näin mahdolliset epätasaisuudet katoavat kuvan alta, eli saat kuvan nätisti paikalleen, toinen kerros taas pitää kuvan siinä missä pitääkin.


2 kommenttia:

  1. jeee! Kiitos tästä tutosta :) pitää kattoa jos pääsen haalimaan tarpeita kasaan niin pääsen ite säheltämään halloweeniks :p

    VastaaPoista