perjantai 25. tammikuuta 2013

De-Luxe-Cious

Kynsille päätyi Color Clubin De-luxe-cious.
Miulla oli vakaa aikomus leimata tähän päälle vielä Cesarshopin oman laatan I Love Nailpolish-leimalla mutta aika oli vahvasti aikeitani vastaan eli en ehdi. Prkl. Eli yhä jää ko. laatta testaamatta.

Kynsille piti ottaa lakka, joka sopii koko viikonlopun vaatetukseen (okei, eli käytännössä mikä tahansa olisi käynyt koska mustaa, mustaa, mustaa, mustaa ja vielä pikkuisen mustaa).
Säikähdin aluksi lakan lirumaisuutta, mutta päätin kuitenkin lakata pelkästään tällä ilman peittäviä aluslakkoja jotta näen peittääkö tämä koskaan. Loppujenlopuksi kolme ohutta kerrosta peitti nysäkynteni ja lakka kuivui tosi nopeaa. Kuvissa ei ole päällyslakkaa päällä, jostainsyystä tämä lakka yksinään haluaa olla tuollainen ihme ruttuinen. Päällyslakka korjaa asiaa jonkunverran.

Eli elelen koko viikonlopun tällä lakalla. Jos jaksan niin sunnuntaina näette taas sitten jonkun muun uusista Color Clubeista kynsillä :) Tai Fantasy Firen.

Nämä kuvat on vähän kökköjä. En saanut millään kameraa yhteistyöhön miun kans. Ja kynsinauhat on kuivat. Valivali.


2 kommenttia:

 1. Moi! Kommenttini ei liity millään tavalla blogiisi, mutta eräässä toisessa blogissa huomasin, että olit joillekin lähettänyt sähköpostitse Converse-villasukkien ohjetta. Vieläkö sinulta sellaista liikenisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liittyyhän tuo kun käsityöhommia teen ja niistä sillointällöin blogissakin kerron :)
   Mutta siis joo, yhä tuo ohje miun koneelta näyttäisi löytyvän. Laitatko sähköpostisi niin laitan sen siulle. (En julkaise kommenttiasi jossa sähköpostisi näkyy)

   Poista