maanantai 21. tammikuuta 2013

Macic Tulip.

Onko tuon lakan nimi oikeasti MaCic vai MaGic Tulip? Vaikuttaa hassulle.
Lakka tosin on aivan ihana. Todella kaunis duochrome. En osaa oikein kuvailla mitä värejä tässä on. Vaaleaa liilaa ja kultaa, ei kumpikaan semmoisia puhtaita miun mielestä. Kuvissa lakka on aika hailakan näköinen kun kiireessä ne jouduin ottamaan ennen lähtöä Vuotsoon pappani luo.

*

Olin näillä pari päivää, mutta juhlapäiväksi vaihdoin lakat, alle tuli uusi OPI:n lakka (jonka ihanainen poikaystäväni osti pyytämättä!) ja päälle aiemmin näkynyttä H&M:n violetti-pinkkisävyistä glitteriä. Kuvia ei kynsistä ole kun en muistanut ottaa mutta eivätpä ne niin erikoiset olleet. En äkkiseltään muista OPI:n lakan sävyä mutta semmoinen violetti punaisella shimmerillä.

Luultavasti teen jossainvaiheessa postausta siitä, mitä leivoin pappani 80v juhliin. Jos jaksan. Ja muistan. Opettajalle ainakin pitää pienimuotoinen esitelmä asiasta tehdä.

Tällä hetkellä istun junassa matkalla takaisin Iisalmeen ja toivon ettei netti katkea juuri, kun olen tämän postauksen saanut valmiiksi :D

9 kommenttia:

 1. Nätin näköinen lakka! Katselin tota kerran jo itsekin, mutten vielä ainakaan ostanut. Oliko se kuinka ohutta? Macic Tulip :D Niillä on käynyt typo :D
  Voitko muuten ottaa ton sanavahvistuksen pois tästä kommentoinnista? Mulla meni nytkin neljä yritystä, että sain kommentin läpi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on näissä kynsissä kaksi ohutta kerrosta, pidemmille veikkaisin kolmen olevan hyvä :)
   Miekin mietin, että ihan varmasti on typo nyt tullut :D
   Otin sanavahvistuksen pois, laitoin sen sillä kun alkoi virusprofiileiden kommentteja tulla, mutta kokeilen nyt sitä, että hyväksyn erikseen kaikki näytettävät kommentit. Josko sillä saisi siistittyä tarvittaessa :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä jännä lakka. Melkein tekisi mieli ostaa mutta en oikein tiedä, onko mun sävy kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki pohdin tätä ostaessani, mutta päätin kuitenkin ostaa kun en ole muilla merkeillä vastaavaa nähnyt ! Suosittelen kun kuitenkin näppärä kuivumaan ja peittää hyvin :)

   Poista
 3. Kiva lakka .Käyppä kurkkaan blogiania ,suuri arvonta käynnistyi tänään

  VastaaPoista
 4. Nakkasin sua haasteella :)
  http://fromcaramelshands.blogspot.fi/2013/01/11-kysymysta-x-2.html

  VastaaPoista