keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Office Chic.

Kynsillä on jo jokusen päivän ollut yksikseen Wild & Mildin Office Chic. Kiva perusväri. Peitti yhdellä-kahdella kerroksella ja kuivui nopeasti. Ei valittamista.


Ennen kuin päätin antaa kynsien olla yksivärisenä, kokeilin tätä.. Spun Sugar? koristelua harmaalla lakalla. Väriyhdistelmä ei ole todellakaan houkutteleva tai mitään muutakaan. Mutta tiedänpähän kuinka tämäkin tehdään.

Tämä viikko on ollut ja on varsin jauhontäyteinen. Olen leiponut joka päivä pappani 80v juhliin, vielä olisi yksi sokerikakkupohja tekemättä. Torstaina eli huomenna ajelemme pappani luo Vuotsoon jossa sitten alan täyttämään ja koristelemaan kakkuja lauantaita varten. Perjantaina ohjelmanumerossa olisi hyytelö/juustokakun teko.
Tein eilettäin elämäni ensimmäiset kampanisut, wuhuu. Tai siis olenhan mie noita muksuna tehnyt mutta äitini on tehnyt taikinan aina. Eilen söhelsin ja uin jauhoissa ihan itse.

Olen tässä yrittänyt saada kouluterveydenhoitajaan yhteyttä, käsieni älyttömän hikoilun ja lämpenemisen vuoksi. Yritin eilen tehdä sokerimassasta ruusuja kakkuja varten, mutta hommasta ei tullut mitään kun ruusut sulivat käsiini ! Äitini kertoi jostain pienestä leikkauksesta jossa pätkitään jotkut hermot tjsp. ranteesta ja hikoilu loppuu siihen. Yritän nyt saada selvää, että millainen tämä operaatio olisi ja oisiko miulla mahdollisuutta päästä siihen. Tosi kiva meinaan yrittää esim. pursottaa kermaa kun se sulaa kun kädet hikoilee ja kuumenee ihan älyttömästi. Tai vaivata taikinaa. Namnam.

8 kommenttia:

 1. voi että toivottavasti apu löytyy käsien ongelmaan
  Aika jännät kynnet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti :/ Menee hermot tän kanssa.

   Nää oli kyllä aika mielenkiintoiset :D

   Poista
 2. Tuliko hyviä kampanisuja? ^^ Mullakin alkoi tehä mieli leipoa niitä...

  Mullakin on tuota käsien hikoiluongelmaa, mutta inhottavasti aina kylmän nihkeät >.<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli :) Ei kovin nättejä mutta maku oli kohdallaan :D

   Miulla on kokoajan ihan pisaroilla kädet ja silleen. Pakko kuivata koko ajan niitä johonkin :/ Hanskojakaan ei voi käyttää kun hikoilee niin paljon että pakko vaihtaa suunnilleen puolen tunnin välein >.<

   Poista
 3. Se on ilmeisesti ns. stressihermon leikkaus, josta äitisi puhuu. En ole ennen kuullut, että sitä ranteesta leikattaisiin. Itselleni suositeltiin liikahikoilun hoitoon kaulan alueella olevan hermon nipsasemista, mutta tulin lopulta siihen päätökseen etten sitä halua, kun se toimii ehkä ja se saattaa eskaloiduttaa muiden alueiden hikoilua huomattavasti :( Itse hoidan käsien (ja jalkojen ja kainaloiden) hikoilua iontoforeesilaitteella, jonka olen ostanut itselleni ihan kotikäyttöön. Sairaalasta saa ihotautiosastolta lainaan ainakin määrätyksi ajaksi laitetta. Mutta tosiaan oma ongelmani on niin paha, että jos en käytä laitetta ja laitan esimerkiksi kumihanskat kymmeneksi minuutiksi käsiin niin hiki alkaa valua noroina hanskoista :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äitilläni ei tosiaan ole tarkkaa tietoa, mutta kuiten semmoinen joku toimenpide on. En oikein ole netistäkään osannut hakea tietoa asiasta :/
   Pitääpäs tutkia tuota laitetta oisko siitä apua.
   Miulla on kans ongelmana hanskojen kanssa, että esim. siivotessa pesuainevedet eivät mene hanskoihin mutta silti nestettä (eli hikeä) valuu tosiaan noroina. Inhottavaa ja etenkin kun haluaisin leipuri-kondiittoriksi niin pakko jotain tuolle keksiä :/

   Poista
  2. Kannattaa etsiä käsiinsä joku lääkäri joka ymmärtää liikahikoilusta jotain, ihotautilääkärit on joskus nihkeenä, sillä hikoilu on ihmiselle ns. "normaalia". Miulla kesti kahdeksan vuotta erilaisia hoitoja, lääkäreitä ja monta itkunsekaista selitystä ennen kuin sain jonkun ymmärtämään, että vaiva estää minua elämästä normaalisti millään tavalla. Iontoforeesilaitteen avulla pystyn tekemään töitä sekä nauttimaan edes jollainlailla sosiaalisesta elämästä. Se ei hikoilua poista, mutta helpottaa sitä sen verran minimiin, että pystyy elämään normaalisti. Oon joskus miettinyt tekeväni blogipostauksenkin tästä suhteellisen nolosta ja mietityttävästä ongelmasta joka jostain syystä näyttää olevan kasvussa! Sekä myös hoitokeinoista, sillä olen käynyt niitä läpi paljon.

   Poista
  3. Ois kyllä tosi kiva jos voisit kertoa tuosta! Ainaki mie olisin hyvin kiitollinen.

   Poista