keskiviikko 30. tammikuuta 2013

She's so Glam.

Olen tämänkin päivän vielä parannellut itseäni kotosalla mutta huomenna menen vihdoin kouluun. Koska on teoriapäivä, voin lakata kynteni (hygieniosaamista ja matematiikkaa.. wuhuu).

Kynsillä otsikon mukaisesti Color Clubin She's so glam. Ja voi *piippiipiipppiiippiipp* mikä levittyvyys. Aivan kamala. Raidoittui, ei edes kolmannella kerroksella tasoittunut ! Tai siis ei oikein millään kerroksella. Joissakin kynsissä on jopa 5, näytti samalta kuin 3 kerrosta.
Onneksi päällyslakka vähän tasoitti lakkaa ja strassit & helmenpuolikkaat vievät siitä toivottavasti huomion pois. Jos olisin tiennyt, että tämä levittyy näin surkeasti, en todellakaan olisi ostanut tätä.
Väri tosin on söpö :3
Lakasta yksinään ei ole kuin yksi kuva peukusta, unohdin ottaa. Mutta kylläpä sen oleellisen näkee. Koristeluihin olen tyytyväinen ! Inspiraatio on Ida-Marian Kynnet-blogista.
Kerrassaan upeita kynsiä<3
Mie niin rakastan tuollaisia strassiövereitä <3


Mitäs piditte? :) Kerrankin jaksoin koristella kynnet !

6 kommenttia:

 1. Söpöt ja kaunis lakka .Harmi jos levittyy huonosti

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka nätit :> Just sen tyyliset mitä voisin itsellenikin haluta! Mullakin muutamat Color Clubit on vähän raidottuvia, mutta yleensä päällyslakka tasoittaa aika hyvin :) Kiva jos saat inspistä omista tekeleistäni, onneksi netti on keksitty niin ideoita riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olisin halunnut vielä laittaa näihin mikrohelmiä mutta äh, niiden kanssa meni hermot :D

   Jep, netti on aika kiva keksintö :) Ja siun blogi hyvinkin inspiroiva !

   Poista
 3. Oi kuinka söpöt! Mäkin ostin ton lakan just Cesar'silta, harmi jos levittyvyys on noin huono. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tää miun on vain joku maanantaikappale :D

   Poista