maanantai 4. helmikuuta 2013

Dutch 'ya just love OPI?

Tänäviikonloppuna miulla on OPI-viikonloppu näköjään. Violetti sellainen. Olen poikaystäväni luona ja otin tämän mukaani jos tulee tarve lakata kynnet.
Noh, koska eilen ajatuksissani rapsuttelin Show it and glow it!:n pois kynsistäni niin pitihän ne kynnet lakata. Tämä on miun omistuksessa aika uusi OPI. Tämä on kerran käynyt kynsillä mutta en ottanut kuvia silloin kun oli kiirus leivontahommissa. Eli tässä nyt jokunen swatch-kuva.
Harmittaa kun lakassa on upeaa punaista/kuparista shimmeriä mutta näkyykö se kuvissa? Ei.
Tuossa pohjakuvassa voi hippasen havaita tuota shimmeriä tarran reunassa mutta uskokaa pois, tämä lakka on upeampi luonnossa kuin kuvissa. Sinänsä jännä yhdistelmä, tosiaan tuo kaunis violetti ja siinä punertavasävyinen shimmer, en ole aiemmin muilla lakoilla törmännyt tälläiseen.
Lakkaus oli aika jännää kun OPI:n siveltimet ovat leveitä ja neliskulmaisia ja miulla ei ole täällä käytettävissä sivellintä kynsinauhojen siistimiseen, ei edes topsipuikkoja. Eli piti lakata siististi koska halusin lakasta kuvat blogiin. Onnistuin yllättämään itseni, odotin ihan kauheaa sotkua mutta kun tajusin miten saan lakattua tällä isolla sudilla melko pienet kynteni niin siisti lopputuloshan siitä tuli.
Kerroksia on 2-3, lakka kuivui nopeasti, en ehtinyt edes pikakuivattajaa laittaa päälle ennenkuin kaikki kerrokset olivat jo täysin kuivat ! :D Laitoin kuitenkin kiillon vuoksi, eli kuvissa on pikakuivattavapäällyslakka päällä.


Kynnet lakattu lauantaina illalla, postaus kirjoitettu sunnuntaina aamulla ja ajastan tämän maanantaille ilmestyväksi kun julkaisin jo tänään aiemmin postauksen.

4 kommenttia:

  1. Itsellä on tuo sama lakka ja on kyllä vaikea kuvattava! Sen kauneutta on vaan tosi hankala vangita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä ! Harmittaa kun tuo kaunis shimmer ei näy kuvissa yhtään :< Ihan superkaunis kyllä luonnossa<3

      Poista