tiistai 12. helmikuuta 2013

Joskus ei vain onnistu.

Tänä aamuna pinkaisin ylös prikulleen klo 2:27, uni loppui kesken. Olisin voinut nukkua kuuteen asti mutta olo oli sellainen, että uni ei vain tule enää. Päätin alkaa meikkaamaan. Kerrankin saisin meikkailla ja laitella naamaani iiiiihan rauhassa, oikein kunnolla nätiksi. Mutta mitä vielä. En tykännyt lopputuloksesta yhtään. Toisaalta tämä näytti ihan kivalta, toisaalta muistutin 60v katuhuoraa. Eh. No olipahan ainakin erilainen koulumeikki, miun tavalliseen rajaus + pallot verrattuna.

Käyttämiäni meikkejä en kuvannut, mutta voisinpas vaikka listata ne tähän:

-Lumene : Beauty Base Matifying and Pretexturising Primer (Oily/combination skin), Natural Code Matt Makeup (sävy 10. vanilla) johon sekoitettuna toista primeria, Beauty Base Illuminating and Smoothing Primer (Normal/dry skin)
(Käytän tuon ensimmäisen primerin loppuja, toisen sekoitan meikkivoiteeseen kun putelissa lukee, että niin voi tehdä. Jättää kieltämättä jotenkin heleän pinnan iholle eikä meikkivoide kulu yhtä herkästi pois kuin pelkän yhden primerin kanssa.)
Silmämeikin pohjustajana Beauty Base Eyeshadow Primer
Natural Code Matt Powder (sävy 10. vanilla)

-Maybelline : Liner Express Eye Liner (sävy Black/Noir), Illegal Lenght Waterproof Mascara (sävy Black/Noir)

-Sleek MakeUp : 2012 Collection - Glory (käytössä sävyt Platform, Jubilee, Northern ja Picadilly)

+ Random siveltimiä luomivärien levitykseen.

Kuviaaaaa.


Ja älä kuvittelekkaan mainitsevasi silmäpusseista. Herää itse kahden-kolmen tunnin yöunien jälkeen ja sano ettei siulla moisia ole.

2 kommenttia: