sunnuntai 10. helmikuuta 2013

OPI Ink.

Nyt kynsille päätyi edellisen OPI:n kaverina miulle kotiutunut OPI Ink. Kaunis violetti, aika sama koostumukseltaan kuin edellisenkin postauksen lakka. Ja yhtä vaikea kuvattava. Kuvissa lakka näyttää melkein mustalta, mutta on sinertävän violetti oikeasti.

Tein näistä bilekynnet kaverini 19v synttäreille, joten lisäsin päälle vielä kerroksen Wild & Mildin Flash-glitterlakkaa (On muutes dupe OPI:n Show it and glow it! :lle, ei tosin peitä yhtä helposti - värit kuitenkin samat).

Päälle Cesarsin pikakuivattava päällyslakka. Nämä jostainsyystä hohtivat hauskasti tanssilattian uv-lamppujen alla. Kiva lisä, koska mietin laittavani jotain lakkaa joka hohtaisi uv-valossa muttenhän mie sellaista omista.

Sitten kuvatulvaan, olkaatten hyvät.


8 kommenttia:

 1. Ai että, en jostain syystä hirveästi glitterlakoille lämpene (liekö siksi, kun on niin hankalia poistaa?), mutta tää näyttää tosi kivalta! Oikeastaan himottelis hankkia omaankin laatikkoon...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö mikä on maailman paras keksintö?

   Minäpä kerron. Peel-off aluslakka, eli tarkemmin sanottuna 50/50 suhteessa erikeepperiä ja vettä. Aivan mahtavaa. Kuka ikinä keksikään, rakastan häntä. <3

   Omaa seostani laitan kynsiin pari kerrosta, annan kuivua, siihen glitterlakka päälle, päällyslakka päälle. Poistaessa vain kevyesti esim. appelsiinipuutikulla tai muovisella kynsinauhantyöntimellä työnnän lakat pois kynneltä. Tarvittaessa myös ilman työkalujakin lähtee :)

   Poista
  2. Eikä, ihan mahtava vinkki oikeasti! :) ♥ Ikinä tuommoisestakaan kuullut, on se hienoa, että aina oppii jotain uutta. :)

   Poista
  3. Kiva että voin olla hyödyksi^^ Kanttii muuten säästää jotain tyhjentyneitä kynsilakkapulloja, että saa tehtyä tuollaisia sekoituksia ja vaikka omia franken-lakkoja.

   Poista
 2. Nätit! <3 Ihanat glitterin kanssa! Ja hei tosi kiva kun tossa edellisessä kommentissa kerroit tosta Peel-off:ista! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :)

   Pitänee tehdä siitä ihan omaa juttuansa joskus, kiva jos oli hyödyksi. Tuota peel-off lakkaahan saa ostettua joltain ihan oikealta merkiltäkin mutta en kuollaksenikaan muista mikä merkki on tehnyt peel-off aluslakkoja. Toisaalta, kannattaako maksaa sellaisesta minkä voi itsekin paljon halvemmalla tehdä ?:D

   Poista