torstai 14. helmikuuta 2013

Pink voltage gets whirled away.

Onko koskaan tuntunut siltä, että kamerasi suorastaan räjähtää kun yrität kuvata niin neonia lakkaa?
Miusta tuntui siltä tätä kuvatessa.
Kamera suorastaan huusi ja kärsi kun lakka oli niin kirkas eikä pienen pokkarini värimaailma riittänyt tallentamaan tätä lakkaihanuutta. Tämä ei meinannut tarkentaa oikein mihinkään ja kuvat yli-ali-valoittuivat kokoajan. Värimaailmat heittivät häränpyllyä parhaansa mukaan. Nämä ovat n. 50 kuvasta inhimillisimmät.
Kuvat siis eivät ole ihan totuudenmukaisia mutta julkaisen nyt kuitenkin kun sain vihdoin myös tuon Whirled Awayn kynsille asti. WA-kerroksia on kaksi - kolme. Aluksi tästä tuli pelkkää tikkuglitteriä joten jouduin lisäämään kerroksia jotta sain muutakin kynsille. Nyt miusta kynnet ovat vähän liian 'roskaiset'.
Pink Voltage kuivui käsittämättömän nopeaa, aloitin lakkauksen pikkurillistä ja lopetin peukaloon, siihen mennessä kun olin saanut peukun lakattua, oli pikkurilli jo täysin kuiva ja valmis ottamaan seuraavaa lakkakerrosta. Kerroksia kuitenkin meni 2-4 kun lakka meinasi vähän raidoittua. Koostumukseltaan tämä on neon, kuivuu itsessään mattapintaiseksi. Kuvissa ei ole päällyslakkaa kummankaan lakan päällä. Ja jos haluat kylmäsävyisen KIRKKAAN pinkin, vaikka kesäksi korostamaan rusketusta, tämä on lakkasi !

6 kommenttia:

  1. Sä sait ihmeen hyvin kuvattua ton lakan! Aina kun mä yritän neonpinkkiä kuvata, niin siitä tulee sellanen persikanvärinen :O

    Hienot lakkaukset <3

    VastaaPoista
  2. Mulla on myös toi lakka ja se on ihana =) ihanaa ystävänpäivää

    VastaaPoista