keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Buzzador - Hälsans Kök

~Sorry, only in Finnish.

Kuulun siis Buzzador-sivustoon ja tässä on ensimmäinen kampanja jonka saan jopa blogiin asti. Olin jo aiemmin mukana Dove Pure & Sensitive kampanjassa, tuli jaettua näytekokoisia Dove Pure&Sensitive tuotteita, kerrottua ihmisille ja testattua itsekin ko. voidetta mutta unohdin siitä kertoa tänne blogiin :DD Hupsii.

Mutta noh, nyt olen sentäs hereillä tämän kampanjan suhteen.
Eli tosiaan, tälläkertaa Buzzadorin yhteistykumppanina on Hälsans Kök-yhtiö joka lyhykäisyydessään valmistaa kasvisruokavaliota noudattaville einestuotteita (pakkasen kautta). Buzzador lähettää kampanjaan osallistuville 20€ arvoisen lahjakortin joka käy S-ryhmän kauppoihin ja kukin Buzzaaja käy sitten itse noutamassa haluamansa kampanjatuotteet.
En ehtinyt nälissäni perehtyä kaikkiin ostamiini Hälsans Kök-tuotteisiin ajatuksella, kunhan vain nappasin kaikki näköpiirissä olevat tuotteen ostoskoriin.
Sitten tämän testipäivän tuotteeseen ; Kasvispihvit. Paketissa on 4 kipaletta pihvejä, hintaa paketilla on ainakin Iisalmen Prismassa 4,32€ (Ostin kaikki testituotteet Iisalmen Prismasta, Hälsans Kök-tuotevalikoima sisälsi jopa neljää eri tuotetta pakasteosastolla). Pihvit ainakin ovat ovo-vegetaarisia (tosiaan, en ehtinyt vielä muihin hankkimiini tuotteisiin perehtyä).
Kuvissa tarkemmin mitä käytin sitten, eli kaikessa lyhykäisyydessään ostin pitaleipää (hoksin pakettia avatessani että täysin kasvisruokavaliota noudattavalle sopivia), suomalaista jääsalaattia, maidotonta juustoa (Cheezy). Kiinnostaako jotakuta muutes enempi juttu tuosta maidottomasta juustosta? Sopii siis myöskin täysin kasvisruokavaliota noudattavalle.
Miten valmistin nämä?
Laitoin pitaleivän mikronkestävälle lautaselle ja kostutin hieman vedellä, hetkeksi mikroon. Tällävälin paistoin pannulla pihvit (olisi voinut myös mikrottaa mutta eipä tullut taas mieleen) sekä pesin salaatin. Leikkasin juustoa haluamani kokoisiin paloihin. Avasin pitaleivän, laitoin salaatin pohjalle, siihen piffin päälle, piffinpäälle juuston ja niukinnaukin ehdin ottamaan kuvan ennenkuin oli pakko alkaa mussuttamaan valmista tuotosta naamaan.
No miltäs tuo piffi sitten maistui?
Otin palan pelkästään piffiä saadakseni tarkemman maun siitä. Ja siis. Jos en olisi tiennyt, että piffi oli kasvisruokavalioon sopiva - olisin väittänyt sitä tavalliseksi jauhelihapihviksi. Oikeasti. Maku vain oli kuitenkin parempi kuin normaalissa einesjauhelihapiffissä. Nämä ehkä olivat hippasen liian suolaisia miun makuun kun en yleensä ruuassa käytä lainkaan suolaa (eli siis saan suolan ns. piilosuolana ruokavaliossani) mutta toisaalta, kun tekemässäni pitaburgerleipäasiassa ei muutoin ollut suolaisia tuotteita (okei no juusto) niin ei tämäkään välttämättä kovin iso miinus ole. Miun oli muutes tarkoitus ostaa kurkkua ja punasipulia vielä kaveriksi mutta unohdin kun oli niin kamala nälkä, nekin olisivat vieneet piffin suolaisuutta pois.
Mikäs on miun tuomio tämän tuotteen suhteen?
Ostan 110% varmuudella uudelleen. Tykkäsin, arvostan etenkin sitä että tuote sopii kasvisruokavalioon jota olen jo pitkään harkinnut. Maku oli kohdillaan, tuotetta oli helppo ja näpsäkkä käyttää eli toimii myös kiireessä ja se oli parempaa kuin yleensä einestuotteet.
Toisaalta pohdin myös sitä, että voiko tuotteen mausta olla sille haittaa - tuote miun mielestä maistui tosiaan jauhelihapihville mutta en usko että kasvisruokavaliota noudattava haluaa lihalle maistuvia tuotteita syödä vaikka ne eivät oikeasti olisi lihaa nähneetkään. Ellei sitten ole miun kaltainen lihan mausta pitävä ihminen joka kuitenkin haluaa siirtyä kasvisruokavalioon.. hmhm. Pohdintoja, pohdintoja.


Mielipiteet ovat puhtaasti sitä mitä tuotteesta ajattelen, se - että olen saanut nämä Buzzadorin kautta ilmaiseksi ei todellakaan vaikuta mielipiteeseeni. Buzzador ei myöskään ole vaikuttanut mielipiteisiini millään tavalla, ja mikäli moisen yritystä alkaa esiintymään niin lopetan kyllä Buzzaamisen siihen.

2 kommenttia: