perjantai 7. kesäkuuta 2013

Cherry flowers.

Olen nyt sitten ottanut tavoitteekseni koristella jokaiset kynnet mitä teen jotenkin. Vielä parempi jos jaksan kokeilla jotain uutta.
En ole ennen tehnyt kirsikankukkakynsiä, ja sen kyllä huomaa. En äkkiseltään oikeastaan edes muistanut miltä ko. puu näyttää kukkinensa. Tein puhtaasti haperon muistini pohjalta siis.
Näissä on pohjalla Essien Mint Candy Apple (omg, luv it<3). Puun oksat tehty MNY:n 549:llä, en muutes olisi uskonut koskaan tätä käyttäväni muutoin kuin pakon edessä - nyt se meni ihan vapaaehtoisesti kynsille ainoana ruskeana lakkanani. Kukissa Color Club - She's So Glam ja Essie - Madison Ave-hue.
Päällä Seche Vite.
Täydelliset nämä eivät ole (etenkään sen jälkeen kun vihdoin katsoin kuvia oikeista kirsikankukista..) mutta kyllä mie ainakin nämä moisiksi tunnistaisin - samoin kuin työkaverikin. Aika hyvät ensimmäisiksi.Olen nyt tämän viikon ollut ihan rikkipoikkihalkijaroskikseen-kunnossa kun työt alkoi maanantaina. Teen samaa hommaa kuin joka kesä, eli siivoan. Hain jälleen todella moneen paikkaan mutta eihän nuo työnantajat ota kuin entisiä hyviksi todettuja työntekijöitä tai suhteilla mutta onneksi miulla on vakituinen kesätyöpaikka (tarvittaessa teen kyllä muillakin lomilla töitä). Eihän tämä siivoojan homma mitenkään luksusta (todellakaan!) ole mutta mielummin teen sitä kuin olen työttömänä kesän. Tästä saa palkkaa (työn raskauteen ja fyysisyyteen nähden aivan liian huonoa!) ja sepä se pääasia on. Ja tottakai aina työkokemusta enemmän kuin sohvalla makaamisesta.
Mutta on tämä kyllä raskasta joka kesä. Etenkin kesän alku on ihan yhtä suossa rämpimistä. Ei millään jaksaisi aamulla herätä kuudeksi töihin ja heti aloittaa sitä heilumista. Jalat on ihan puuroa töiden jälkeen, tosin tämä kesä on onneksi alkanut kevyemmin kun ei ole kertaakaan kotona tarvinnut kontata jalkakipujen takia töiden jälkeen.

Saitkos sinä kesätöitä? Vai haitko edes, oletko päättänyt lomailla ihan kunnolla kun siihen on mahdollisuus - vai onko?

6 kommenttia:

 1. mä teen siivoustyötä ihan työkseni jo 10 vuosi menossa ja voin sanoa kans että ei oo helppoa.Odotan kesälomaa,Kivat kynnet

  VastaaPoista
 2. Onpa nätit kynnet! <3

  Tänään alkoi 3 viikkoa kesälomaa, jee! Nyt on kyllä huono aika etsiä töitä, hyvä kun on joku duuni... :/ Eipä nämä(kään) ajat toisaalta ikuisesti kestä ja sitten onkin hyvä kun on työkokemusta, eiks jeh? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Joo nyt on kyllä vähän paha töitä etsiä :/ Mut joo, parempihan se on tehdä samaa vanhaa ja kerätä sillä kokemusta :) Lomakin ois kyllä aika <3 muttakun vuokra on pakko maksaa :D

   Poista