tiistai 4. kesäkuuta 2013

Colourful triangles.

Kuten otsikkokin kertoo, tälläkertaa on värikkäitä kolmioita. Pohjalla Seppälän kaviaarimanikyyrisetin musta, kolmioina on Color Clubin Take Wing-kokoelmasta Sparkle and Soar (oranssi, pikkurilli), Wing Fling (pinkki, nimetön), Daisy Does It (keltainen, keskisormi), Sky High (sininen, etusormi) ja Fly With Me (vihreä, peukalo). Daisy Does It halusi välttämättä kuvissa olla vihreä vaikka kynnellä se on ihan itsensä värinen (eli kaunein keltainen ever). Muut värit toistuvat aika kivasti.
Yritin aluksi teippimanikyyrillä tehdä näitä mutta voi tuska, ei siitä tullut mitään kun teippi tarrasi aivan liian tiukkaan aluslakkaan joka lähti sitten teipin mukana pois, eivätkä nämä väritkään oikein toimineet mustan päällä.
Teinkin sitten siten, että lakkasin leivinpaperin liukkammalle puolelle jokaisesta väristä neliön (n.6 kerrosta per väri) eli miulla oli viisi eriväristä neliötä. Seuraavana päivänä irrotin neliöt leivinpaperista ja leikkasin niihin terävät kulmat. Painoin kulman melkein kuivalle kynnelle ja leikkasin ylimääräisen väriosan pois, aluslakka päälle ja värikkäät kynnet ovat redi.

Noilla leivinpaperilakoillahan voi tehdä vaikka mitä, leikata muotoon, leikata kuviosaksilla, ottaa kuvioita paperikuvioleikkurilla joka tekee esim. sydämiä, tähtiä tms. Kätevää!
Eilen julkaistulla Lumenen Have Fun-esittelyllä oli syvällisempikin tarkoitus, nimittäin olisin nuo kolmiot tarkoittanut valkoiselle, mutta kun sen kanssa meni loppujen lopuksi hermot ja tein sitten yhteen kynsienlakkauskilpailuun kynnet niin kokeilinpas sitten tehdä nämä mustana.

ps. Minun pitäisi hommata musta nail-art lakka. Ja valkoinen.

Onko sinulla tietyt värit eri vuodenajoille? Esimerkiksi vältteletkö kesällä tummia sävyjä?

4 kommenttia:

  1. Kivat kynnet ja mie lakkaan millon milläki värillä joka tuntuu hyvälle =)

    VastaaPoista
  2. Mitä vaan ja milloin vaan kynsille..holot on kivoja talvellakin;) ..
    Nämä on kivat koristelut.


    kynsille.wordpress.com

    VastaaPoista