sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kestäkäähän vielä yhdet.

Onko joku huomannut, että blogissa olisi näkynyt epämääräisen paljon yhtä tiettyä väriä?
Miusta nimittäin tuntuu että olen melkein kaikki viime lakkaukset (yhdet julkaisematta vielä, eli ne tulee myöhemmin) tehnyt mintunvihreällä.
Noh niin on nämäkin failure-kynnet tehty ko. sävyllä. Ja kuvissa kynnet halusivat olla sinisen sävyjä vaikka luonnossa ovat ihan selkeästi mintunvihreitä.
Kynnethän näyttivät aika kivoilta niin kauan kun ne näyttivät tältä:Käytetyt lakat vasemmalta oikealle : Spunk, Ancient Jade, Mint Candy Apple ja omatekemä franken (ei nimetty vielä).

Noh, sittenhän näitä piti kuitenkin mennä 'koristelemaan' ja sitten mentiin ojaan niin että molskahti. En ottanut lähikuvia ja nämäkin niin kaukaa ettei miun kamera pahimpia virheitä edes näyttänyt.
Leimaukset tehty China Glazen Adorella.
Leimaukset eivät menneet todellakaan suoraan, pitänee yhä edelleen harjoitella tuota kohdistamista. Seche halusi välttämättä levittää leimaukset, tai sitten vain sudin turhan monta kertaa aina yhdestä kohtaa. Dependin valkoisen (031) päällä Adore näyttää aika kamalalta livenä koska 031 on enemmänkin luonnonvalkoinen.Poistoon päätyvät kyllä ihan justnytheti kun saan tämän julkaisuun. Gah. Onneksi edes kuvissa näyttävät ihan OK:lta.
Ja muistakaa siis, nää kynnet on tehty MINTUNVIHREILLÄ lakoilla, ei sinertävillä. Perkuleen kamera.

2 kommenttia:

  1. Mua ei ainakaan haitta, vaikka samaa sävyä on tullut useammat kynnet. Mintun väri vaan toimi aina :D

    VastaaPoista