lauantai 1. kesäkuuta 2013

Oman kynnen geelaus.

Päätinpä geelata omat kynteni josko ne vaikka vihdoin kasvaisivat vähän pituutta. Tippejä en laittanut koska olen jo monta kertaa todennut etten niillä osaa elää.
Myrkyt lainasin tälläkertaa ystävältäni H:lta jolle olen aiemmin tehnyt harjoituksena geelikynsiä. Nyt hän oli saanut lahjaksi oman geelisysteemin joten osapuolet pääsivät vaihtumaan, jokseenkin itse värkkäilin kynsiäni. Kyseessä oli Rio-merkkinen geelikynsialoituspaketti.
Hyvin simppelisti puhdistin kynnet, poistin kynteen jumiutuneet kynsinauhat, tökin kynsinauhat taakse ja pohjustin kynnet geeliä varten. Geeliä on kynsillä 2-3 kerrosta.
Tykkään siitä kuinka geeli teki omista kynsistä jotenkin huolitellumman näköiset kuin ilman, vaikka kynsinauhat ovat jokseenkin kuivat ja kynnetkin värjäytyneet persikkaisiksi (hys, ei kerrota kenellekkään - sanotaan vain että on persikkaista kirkasta kynsilakkaa kynsillä). Nyt mielenkiinnolla seurailen pysyvätkö nämä kuinka hyvin, miulla kun ei aiemmin ole Rion geeleistä kokemusta - toisaalta ei myöskään oman kynnen geelauksesta ilman tippejä.
Positiivista geelissä ainakin oli sen levittämisen helppous, geeli ei ollut vetistä ja valuvaa joten ei tarvinnut huolehtia kynsinauhoille valumisesta. Jonkinverran geeli tuppasi kupliintumaan ja kutistumaan mutta ei näitä kukaan nyt niin läheltä tiiraile että niitä kuplia pääsisi kauhistelemaan.


Muistaakos joku vielä kun pääsin joulukuun lopussa leipuri-kondiittoripuolelle opiskelemaan ja taisin samoihin aikoihin julkaista sitä blogeissa kiertänyttä 'naked' kynsikuvaa? Noh, lupasin silloin myös, että julkaisen myöhemmin uutta 'naked' kuvaa kun olen saanut kynsiä hoidettua kuntoon. Tämä kelvannee sellaiseksi kun kynsillä ei ole kuin kirkas geeli eikä mitään muuta. Ainakin itse huomaan eron entiseen, kynsinauhat ovat paljon paremmassa kunnossa eikä kynnetkään nyt ihan yhtä värjäytyneet.

Voi jösses. Etsin tuon postauksen josta äsken mainitsin ja.. Melkein samoihin aikoihin kun pääsin leipurikondiittoripuolelle joo.. kuukautta ennen kuin asiasta edes tiesin julkaisin kynnet *tässä* postauksessa. Tosin huomasin että eihän nuo kynsinauhat noissa kuvissa NIIN pahat olleetkaan, melko samaa tasoa nykyisten kanssa mutta nooh, ne oli paljon pahemmat silloin ! Ja kynnetkin oli oikeasti punaiset. Kuva selkeästi paransi kynsien ja kynsinauhojen laatua, ei ne oikeasti noin hyvässä kunnossa olleet.
Minä ja minun muistini. Huoh.

Nykyinen kynsien tasakärkinen malli kyllä miun mielestä passaa miun kynsiin paremmin kuin tuo.. tuo. Manteli? Pyöristetty? Kaareva? Kummallinen?

EDIT// Geelit pysyivät sen yhden vuorokauden. Uskoisin, että voi johtua pohjustustöiden heikkoudesta tai liian taipuisista omista kynsistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti