perjantai 28. kesäkuuta 2013

Ostoksia.

Enpä ole aikoihin tehnyt ostopostausta! Olen ostellut nyt blogin hiljaiselon aikana muutaman lakan sekä tarroja JT-Cosmeticsilta (josta en muutes enää ikinä tilaa, enkä suosittele muillekkaan).

Kynsilakkoja olen hamsteerannut Seppälästä, Kicksistä sekä yksityisiltä.
Seppälä : Golden Rose Jolly Jewelsit (äh, sävyjä en nyt taas muista mutta olen tekemässä näistä kokoelmapostausta jossa kaikki näkyvät.
Kicks : Depend Rough Sparkle lakat; vaaleanpunainen, sininen sekä violetti. Lisäksi Mirage-kokoelmasta musta-kultainen lakka jonka sävynumeroa en nyt tähän hätään muista :/
Yksityisiltä : China Glaze; Prism, Material Girl sekä Marry A Millionaire. L'Oreal ; Confettis top coat.


Sitten JT-Cosmeticsilta tilaamani tarrat / decalsit. Olin ostavinani tarroja mutta positiivisena yllätyksenä suurin osa (vai olikohan kaikki?) olikin water decaleja. Nuo muutamat arkit eivät ole vajaita, niissä on mustien lisäksi valkoisia decaleja. On kiekuraa, kukkaa, korua, Hello Kittyä, kurpitsaa ja höyhentä (omg, rakastan<3).


6 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja.
  Ihan uteliaisuudesta, mikä siinä JT:ssä oli vikana, jos sieltä ei kannata tilata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinailin kirjoittaa tästä mutta iski laiskuus :D
   Eli siis kirjoittelen nyt lyhykäisyydessään ja tiivistettynä tämän. Tilasin nuo tarrat, odottelin pari viikkoa eikä niitä kuulunut. Laitoin JT:lle viestiä että missäs tilaukseni viipyy. Sain odotella vastausta pitkän aikaa, ja sekin oli hyvin nihkeä sekä tyly ja pointti tämä "Varmaan posti hukannut, teemme katoamisilmoituksen joskus lähiaikoina ja jäämme odottelemaan".
   Noh, ei mitään yhteydenottoa miun viesteistä huolimatta sen jälkeen ainakaan toiseen pariin viikkoon. Kyselin uudelleen, tuli vastaus että odotellaan vielä - taas hyvin nihkeästi.
   Sitten ehdottivat että jos laittaisi sen odottelun jälkeen uuden lähetyksen tulemaan. Noh, sitäkin sai kysellä pariin otteeseen että millois se uusi lähetys tulee vai tuleeko ollenkaan, ja kun kerroin että otan kuluttajaneuvojaan -> sitä kautta asiamieheen yhteyttä seuraavaksi niin sitten tuli jokusen päivän päästä viesti, että lähetys lähtee pian matkaan. Sekin lähetys kesti sitten viikon, nuo kun tulivat kirjeenä niin ei olisi niin kauaa pitänyt mennä, kirje olikin lähetetty viikkoa myöhemmin kuin oli luvattu.
   Koko ajan yhteydenotto oli JT:n puolelta nihkeää, hidasta, tylyä ja epäselvää. Epäilen, ettei tuo ensimmäinen lähetys edes koskaan lähtenyt koska oli noin hankala saada sitä toistakaan.
   Normaalisti tälläisissä tapauksissa missä paketti - kirje katoaa on miun kokemuksen mukaan menetelty niin, että kun lähetystä ei ole kuulunut, on se heti lähetetty uudelleen eikä jääty vatvomaan ja odottelemaan - olisin tarvinnut noita tarroja yli pari kuukautta ennen kuin ne sitten lopulta tulivat. Tilasin ne siis ajoissa, olisikohan koko säätämiseen se 2,5kk mennyt.
   Että sillain.

   Poista
  2. Onpas kummaa asiakaspalvelua! :o Kiitos kun kerroit meille lukijoillekin.

   Mulla oli kanssa hirveää säätöä yhden eBay-myyjän kanssa juuri (hohfashion). Tilaamaani tuotetta ei tullut, kyselin myyjältä, ei vastausta. Avasin casen resolution centerissä, myyjä pyytää vielä odottamaan. Odotan ja odotan, eipä tule tuotetta. Myyjä ehdottaa että palauttaa rahat ja maksan jos tuote tulee. Ok, sopii mulle. Palautusta ei kuulu. Olen ottamassa myyjään uudelleen yhteyttä kun myyjä pyytää odottamaan vielä pari päivää. Case on sulkeutumassa sillon parin päivän päästä eli sen jälkeen en pystyisi enää rahojani peräämään. Laitan myyjälle vastausta että odotan tasan päivän koska case on sulkeutumassa ja olen odottanut yli 10 viikkoa (!) ja jos ei ole palautusta tullut joudun viemään asian eteenpäin. Ylläripylläri, ei kuulu vastausta eikä palautusta. Vien asian sitten eBayn ratkaistavaksi ja saan vihdoin rahani takaisin.

   Eli EN suosittele eBay-myyjää hohfashion kenellekään.

   Poista
  3. Olen pari kertaa JT:ltä tilannut, silloin tilaukset tulleet ihan ok, eli ei täysin läpimätä paikka ole - ainakaan ollut. Mutta mie en ala ottamaan selvää siitä tulisiko seuraava tilaus ajallaan, peräti kuukaudessa vai tuleeko ollenkaan.

   Mut hyvä että sait rahat takaisin !:)

   Poista