torstai 20. kesäkuuta 2013

Saamarin Photobucket.

Noniin, blogista katosi kuvat - huppista. Olen käyttänyt kuvien jakamiseen nyt jonkunaikaa Photobucketia kun Bloggerin oma kuvatila on paukkunut yli rajojen jo aikaa sitten. Nyt on sitten Photobucketin Bandwith-raja ylittynyt eli kuvat eivät nyt blogissa näy. En osaa tuota rajaa oikein selittää; se liittyy siihen että kuinka moni voi kuvia katsoa tai kuinka paljon kuvia voi jakaa, esim blogissa. Raja tulee jossainvaiheessa täyteen ja sitten käy näin.
Aloitan tässä projektin jossa siirrän kuvat ImageShackiin ja laitan ne uudelleen postauksiin, projekti on kuitenkin iso ja kuvia paljon joten hetken blogi on aikas kuvaton.

6 kommenttia:

 1. Vähän ihmettelinkin kun vasta liityin lukijaksi ja sitten katosi kuvat, et ei kai tää blogi oo vanha ja hylätty. :) Onneksi ei, onnea vaan urakkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lukijaksi liittymisestä! :) Joo tää ei tosiaan ole hylätty, postauksia tulee just niin paljon ku vain jaksan/ehdin tekemään :D

   Poista
 2. Mä jaan omat kuvat Picasan kautta blogiin.. toistaiseksi toiminut ihan hyvin :D

  VastaaPoista
 3. http://i-dont-think-twice-i-just-do.blogspot.fi/2013/06/haaste-11-kysymysta.html

  Sinulle on haaste blogissani.
  Niin ja hyvää juhannusta sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset muistamisesta, olen tuon kuitenkin tehnyt jo pari kertaa niin voi tällä kertaa jäädä :) Hyvää juhannusta sinnekkin !

   Poista