maanantai 3. kesäkuuta 2013

Se valkoinen lakka.

Hyvä valkoinen lakka tuntuu olevan Mission Impossible lakkavalmistajille. Kaikkia muita värejä saa yhdellä kerroksella peittävänä, nopeasti kuivuvana, kupliintumattomana ja muutoinkin täydellisenä. Vaan ei valkoista.
Itse ajattelin tässä kynsiä lakatessani ottaa kuvat käyttämästäni Lumene Natural Coden Have Fun-lakasta jota itse käytän valkoisena lakkana. Käytän valkoista niin harvoin, että tämä yhä pyörii lakkalaatikossani - haluaisin jo kokeilla muitakin mutta kun en halua hamstrata nyt ihan tolkuttomasti esim. tuota valkoista väriä - siitäkään kun ei noita sävyjä niin tuhottomasti löydy. Okei, on miulla Dependiltä kaksi valkoista - yksi helmiäismatta ja yksi perusvalkoinen. Mutta nyt keskityn tähä Lumenen lakkaan.
Kuvat otettu kerroksittain ja kynsinauhat ovat ihan kamalat kun ne on öljyämättä (öljyän kynsinauhat yleensä kuviin) + siistimättä lakasta.

Kerros yksi:

Okei, tulos on aika kamala. Kaikki pienetkin virheet kynsien pinnassa näkyy tolkuttoman hyvin ja väri on kaikka muuta kuin tasainen, etenkin kun lakka kuplittui.

Kerros kaksi:
No en kyllä vieläkään menisi kehumaan tätä. Kuplia edelleen, tulos ei vieläkään ole tasainen ja kuultaa läpi.

Kerros kolme :

No nythän se näyttää jo siltä miltä pitääkin ! Eli kolmella kerroksella selviät tämän lakan kanssa.

Valkoinen on aina valkoinen ja armoton kynnen omille virheille, lakkausvirheille, kuplille ja muille. Tämän lakan kanssa saa olla erityistarkka siitä, että edellinen kerros on todellakin kuiva - tämä jysäyttää perunapellon kuplinensa kynsillesi muutoin. Kuivumisnopeus ei ole kovin hyvä, kuten muutkin Lumenen lakat tämä etenkin kerrostettaessa vaatii piiiiitkät kuivumisajat.
Plussaa helposta siivottavuudesta ja mukavasta, leveähköstä sudista. Pullokoko on hyvä jos lakkaat valkoisella yhtä harvoin kuin minä (eli ehkä sen 5-10 kertaa vuodessa?).
En suosittelisi tätä ranskislakaksi (kärkeen siis) kun tämä on melko paksua koostumukseltaan, kynnestä siis tulee helposti hassun näköinen kun kärjessä on paljon tavaraa.

Jokos sinä olet löytänyt sen täydellisen valkoisen lakan? Jos olet, kerro se ihmeessä! Jahka saan tämän loppumaan tahdon päästä kokeilemaan muitakin.

2 kommenttia:

  1. OPIn Alpine Snow lakka on tähänastisista paras, vaikkei sekään mikään unelma ole... Essien Blancia on kehuttu, niin se menee testiin seuraavaksi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm häätynee kokeilla tuota Blancia, mielelläni hommaisin Alpine Snow:n kun se on OPI:n mutta hmm.. :D Häätyy miettiä.

      Poista