sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Siskontyttö sai lippiksen !

Eilen, lauantaina se tapahtui. Siskontyttöni E pääsi ylioppilaaksi, välillä tosin taisi koko suku uskoa ettei niin tule käymään (juhlien "teemana" olikin sitten -Enpä olisi uskonut!-). Hirmu kivat juhlat kuitenkin oli, oli puhetta, naurua, lauluesitystä ja hyvää ruokaa (no tottakai kun minä sinne leivoin). Ainut miinuspuoli oli tuskastuttava kuumuus, tottakai oli tosi kiva kun aurinko paistoi eikä satanut (paria kuuroa lukuunottamatta) mutta oikeasti, en ole pitkiin aikoihin hikoillut niin paljon. Ulkona varjossa lämpöasteita oli koko ajan vähintään se +25*C, puhumattaakan sisätiloista sen ihmismassan kera tahi auringosta. Ja siis juhlathan järjestettiin täällä Rovaniemellä.
Minullehan juhlien järjestämisessä lankesi tosiaan se leipomis-osuus kun leipuri-kondiittoriksi opiskelen ja mm. pappani 80v-juhlissa olin myöskin leipomassa. Hirmu hyvää palautetta sain ja muutamat puhuivatkin että jos onnistuu niin tulisin muuallekkin leipomaan. En ole vielä juhlakuvia ollenkaan käynyt läpi joten ainakaan vielä ei tule edes leipomuksista kuvia. En tule laittamaan ihmisistä kuvia tänne, en jaksa alkaa sumentamaan jokaisen naamaa enkä kyselemään saanko julkaista hänen kasvonsa blogissani, ymmärrätte varmaan.Yllä näkyykin kynnet jotka tein itselleni juhliin. Ei mitään kovin spesiaalia, Dependin 296 pääsi kynsille, sen kaveriksi laitoin niittejä, vasen käsi tuossa näkyykin, oikeaan käteen laitoin keskisormeen samalla tavalla niittejä. Mietin kultaisia leimauksiakin mutta eihän miulla ole kultaista leimauslakkaa. Hopea ei tullut kyseeseenkään kun korut olivat kultaisia.

Asu oli aika rento tilaisuuteen nähden, mutta tuskastuttava kuumuus rajasi paljon vaihtoehtoja pois (mm. molemmat mekkovaihtoehdot - ne kun olivatkin astetta paksumpaa materiaalia. Koruja noissa asukuvissani ei näykkään, mutta yritin niillä ja kampauksella saada asua vähän juhlavammaksi.
~Paita : Seppälä
Alustoppi : H&M
Mustat kapealahkeiset farkut : KappAhl
Kengät : Duffy. Eivät näy kuvissa mutta kyseessä oli siis aiemmin esittelemäni Duffyn gladiaattorisandaalit. Olisin halunnut laittaa korkokengät tottakai, mutta tuo kuumuus jota on kestänyt koko viikon vei kyllä kaikki voimat.

Niittipanta : Seppälä
Ponnarikiinnitteinen hiussolki : Nelly.com
Korvakorut (pyöreät perus rengaskorvakorut) : Lindex
Lisäksi oli käsikoru ja kaunis koristeellinen valtava sormus

Semmoista. Mites siellä ruudun toisella puolen? Valmistuitko, saitko lippiksen, olitko vierailemassa? Vai oliko sinun viikonloppusi samanlainen muiden joukossa?

2 kommenttia:

 1. Ehdin just tänään päivittämään omaan blogiini tästä viikonlopusta; http://moonshapedlittlebox.blogspot.fi/2013/06/kesakuun-eka-viikonloppu.html

  Tänä vuonna ei ollut juhlia kellään läheisellä, mutta sattui just reissua ja ystävien kanssa treffailua sovittua tälle viikonlopulle. :) Eli varmaan lähimpänä tavallista viikonloppua veikkaisin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei ^^ Toi reissu kyllä kuulostaa tosi mukavalta :)

   Poista