sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Stay The Night.

En kyllä nyt yhtään muista olenko tästä lakasta kirjoitellut blogiin. Noh, nytpä ainakin kirjoittelen jos en ole aiemmin sitä tehnyt! Hommasin tämän tosiaan jo joskus talvella niin kait tästä joku juttu on..
Mutta niih, eli kynsillä siis OPI:n Stay The Night, Mariah Carey Liquid Sand-kokoelmasta. Tykkään jostainsyystä hirmusti näistä hiekkakaperilakoista. Näitä ei tarvi alkaa koristelemaan erityisemmin kun kynnet on jo pelkän lakan kanssa näyttävät.
Stay The Nightia tarvii kaksi-kolme kerrosta, se kuivuu nopeasti ja kuivumisen näkee tuosta rouheisen pinnan muodostumisesta. Lakka on vähän venkula levittää, se on ensimmäisellä kerroksella luirua. Toinen ja kolmas kerros ovat jo hankalempia tuon muodostuneen textuurin vuoksi.Kirjoittelen tätäkin kynsihömppää ajastetuksi postaukseksi, kirjoitushetkellä on siis keskiviikko. Olen tosiaan aika railakkaan flunssan saanut ja olen sitten aikani kuluksi lakkaillut kynsiä - siksi niitä taas näin paljon täällä näkyy. Jahka paranen niin muutakin juttua tulee taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti