maanantai 17. kesäkuuta 2013

Värifobia.

Miun on kyllä pakko myöntää, että olen värifoobikko. Tai oikeastaan en pelkää tiettyjä värejä vaan.. inhoan.. niitä. Tai pelkään. Oh, whatever. Näistä pari isoa kammokkiani on ruskea ja vihreä (paitsi lime). Kuitenkin suurin kammokkini kaikista, josta en vain meinaa oppia pitämään on punainen. Punainen ei ole hyvä vaatteessa, ei kynsillä, kengissä, tavaroissa.. En vain pidä (okei shokkipunaiset hiukset naisilla on nom<3).

No nyt kun on esitelty kammokkivärini, niin päästään päivän kynsiin. Eli punaisiin sellaisiin. Miulla on tasan yksi peruspunainen lakka kokoelmassani ja se on oikein hyvin riittänyt, pääseehän se kynsille n. kerran vuodessa - ehkä.
Olen omistanut tämän StarGazerin 137:n yläasteelta, tarkemmin seiskaluokalta asti. Lakka on yllättänyt miut laadullaan, se on edelleen hyvä levittää näin 7 vuoden jälkeen eikä se ole paksuuntunut millään tapaa, se on helppo siistiä, se kiiltää kauniisti ilman päällyslakkaa, peittää yhdellä kerroksella ja on muutenkin varsin muikea MUTTA se ei ole täydellinen. Se on StarGazer eli se kuivuu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Siis ihan oikeasti hitaasti. Olen useamman StarGazerin vuosien varrella omistanut ja ne kaikki kuivuvat todella hitaasti. Jotkut eivät melkeinpä ikinä.
Toivonkin saavani tälle kivalle peruspunaiselle korvaajan uudesta OPI:n Couture De Minnie-kokoelmasta. Siinä kun on varsin punasävytteinen kokoelma.
Kuvissa lakka on siis ilman päällyslakkaa.


7 kommenttia:

 1. Harmi, että se kuivuu niin hitaasti, on meinaa hienon värinen lakka :3

  VastaaPoista
 2. Sulle käy hyvin punainen.

  Painiskelen nimittäin itse saman punafobian kanssa. Tai siis punainen kynsilakka on klassikko, mutta hyi yäks en todellakaan osaa kuvitella omille kynsille. Aiheuttaa nimittäin keitetty katkarapu-efektin käsille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen siitä varmaan aika onnekas etten ole huomannu mitään ihmeempiä 'efektejä' tapahtuvan käsilleni mistään väristä vielä :D

   Kuvaa kehiin, tahtoo nähdä tuollaisen efektin x)

   Poista
 3. You are invited to my "International Giveaway sponsored by Naked Minerals."

  Visit: http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/06/international-giveaway-by-naked-minerals.html

  VastaaPoista
 4. Miekään en siedä punaista. En vaatteissa, en kämpässä, en enää edes niin tykkää punaisista hiuksista. Hassua, koska se on maailman suosituin väri.

  VastaaPoista