torstai 18. heinäkuuta 2013

Itty, Bitty & Gritty

Ostinpas sitten Kynsikoristekirppikseltä China Glazen Itty, Bitty & Grittyn. Tai oikeastaan miulla on siellä ostoilmoitus tämän hetken must have-lakkoihini ja miulle tarjottiin tätä. Voisin oikeastaan tuon kuvan laittaa tännekkin josko teillä lukijoilla olisi haluamiani lakkoja ylimääräisenä.


Mutta noniih, sitten itse lakkaan. Edellinen omistaja ei ollut kyllä kuin ehkä kokeillut tätä, vajumaa kun ei ollut juuri lainkaan - aina positiivista kirppikseltä ostettaessa.
Miulla on tämän saman kokoelman Of Coarse! johon sitten vertasin tämän ominaisuuksia - tottakai myös yleisesti. Itty, Bitty & Gritty on tämmöinen korallinpunainen melkolailla mattapintainen tekstuurilakka. Tässä ei ole glittereitä eikä shimmereitä kuten ei muissakaan Texture-kokoelman lakoissa. Tekstuurilakkoihin ei laiteta päällyslakkaa. Tämä oli miun mielestä tekstuurilakaksi hyvin luirua, levittäminen oli vähän hankalaa koska olen tottunut vähän jämäkämpiin lakkoihin. Tätä lakkaa meinasi koko ajan valua kynnelle liikaa ja siten sitä päätyi kynsinauhoille aika paljon. Siistiminen ei ollut kovin helppoa koska lakasta irtoaa poistettaessa semmoista.. hmm. suolamaista pientä hippua. Noita hippusia ei meinaa millään saada pois. Miunkin kynsinauhat on melko 'syvät' tai semmoiset, niitä hippusia sai hipsutella ties kuinka kauan pois. Tosin jos lakkaa ei olisi valunut niin paljon kynnelle sudista niin tätäkään ei olisi tarvinnut. Yritän valuttaa sudista ylimääräisen lakan mahdollisimman hyvin pois näissä luiruissa, tässä se ei riittänyt.Yleisilmeeltään lakka on kuitenkin hauska ja ihana kesälakka (uskallan puhua kesästä vaikka Rovaniemellä ainakin kesä tuntuu olevan kylmä, lyhyt sekä vähäluminen). Tämä, kuten muutkin tekstuurit ovat helppoja heittää kynnelle jos hirveästi ei ole ideoita mutta tarvitsee kynsillensä väriä ja jonkun "jutun". Ongelmana tässä lakassa on se, että tätä pitää sekoittaa joka välissä jotta tekstuurista ei tule epätasaista.
Yhdellä kerroksella näillä China Glazen Texture-kokoelman lakoilla ei pärjää mitenkään (omakohtaista kokemusta on siis tästä ja Of Coarse!:sta, mutta ystävälläni on kaikki + Kynsikoristelut-ryhmässä on ollut jonkun verran puhetta näistä. Joillekkin on ilmeisesti sattunut myös maanantaikappaleita joissa voi tarvita kolmekin kerrosta. Mutta korostan näissä lakoissa sitä sekoittamisen tärkeyttä.
Tykkäätkö sinä tekstuurilakoista?
Ja nyt, ostoilmoitukseni. Oh, osaan nämä kollaasit juunou. Kiireessä väännetty photoshopilla :DJosko vähän sitten vielä ihan oikeasti tekstinäkin runoilisin (*köh* kopioitu Kynsikoristekirppiksen ostoilmostani):
OSTAN
OPI: Bond Girls kokoelman Solitare, Pussy Galore ja Tiffany Case. (Ehkäpä myös Jinx?)
Couture De Minnie: Ainakin Magazine Cover Mouse, Innie Minnie Mighty Bow ja Minnie Style ILMAN NELIÖITÄ !
China Glaze: Texture-kokoelman lakkoja paitsi sininen Of Coarse! ja korallinen Itty, Bitty & Gritty on jo.
Myös Zoyan Pixie Dust-lakat kiinnostavat, samoin kuin jotkut Kikon Sugar Mat-lakat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti