torstai 4. heinäkuuta 2013

Jotain uutta, jotain lainattua.

Äitini osti jokunen päivä sitten uuden Lumenen lakan itselleen. Pyörittelin sitä käsissäni ja kummastelin värivalintaa, eihän se nyt ihan sieltä kauneimmasta päästä ole - kuvissa ei tosin näy kaunista pientä shimmeriä. Aikani pyöriteltyä lakkaa päätin lakata sillä, enhän ollut pitkiin aikoihin Lumenen lakoilla lakannut, muistin vain jännän, lyhyen, pyöreäpäisen ja leveän sudin. Suti olikin aika kiva miun kynsille, pari vetoa ja siisti kerros oli valmis. Lakkaa tarvi sen kolme kerrosta jotta ei kuultanut läpi. Kuivumisnopeus oli ihan ok, ei mikään huippu mutta ihan kohtuullinen. Kynsistäkin loppujenlopuksi tuli miun mieleiset. Olisin viihtynyt näillä useammankin päivän mutta töissä lakat lohkeilevat / irtoilevat päivän aikana, nämä lähtivät siis kokonaisina liuskoina pois pesuaineiden vaikutuksesta.


Niin, se lakka oli jotain lainattua. Jotain uutta ovat nuo water decalsit joista kerroinkin ostopostauksessa. Tykkään hirmusti näistä, saa helposti jotain kivaa pientä kynsiin. Olen nyt kahdet melko samanlaiset kynnet tehnyt näillä uusilla decaleilla, toiset esittelen huomisessa postauksessa.
Nämä decalsit ovat silleen vähän hankalia, että meinaavat herkästi mennä rullalle kun ottaa vedestä pois - pintajännityksen takia varmaan mutta en ole aiemmin moiseen ongelmaan törmännyt decalseissa. Onneksi tuo nyt on kohtuullisen pieni vaiva eikä hankaloita koristelua hirveästi.

4 kommenttia:

 1. Näyttävä lakkaus tuli kuitenkin decaleilla, tykkään. Nätit ja yksinkertaiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kyllä tuntu omilta vaikka väri ei nyt ihan nappiin osunukkaan :3

   Poista
 2. Mistä oot tilannu/ostanut noi decalsit?nätit kynnet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on JT-Cosmeticsilta :) Mukavan simppelit kyllä!

   Poista