tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kolmio.

Olen kovin ihastunut kolmioihin. Etenkin koruissa ja vaatteissa (tai no vaatteissa enempi graafisiin kuvioihin joissa sattumalta on paljon kolmioita). Otsatukka on kolmion mallinen ja tosiaan kuten mainitsin, koruissa alkaa tuota kyseistä muotoa löytyä koko ajan enempi ja enempi. Lisää haluttaisi haalia mutta pelottaa se ajatus, että tämä on joku 'kausi' enkä sitten kohta enää pidäkään niistä ja sitten miulla on iso kasa kolmiokoruja joista en pidä.
Mutta nyt pidän ja nyt niitä on tullut ostettua. Viimeksi eilen kun kiertelin L:n kanssa kaupungilla. Muita ostoksia ei tullut tehtyä.
Tämän bongasin Seppälästä hintaan 4,95€
Tykkään hirmuisesti rannekoruista mutta omistan niitä kummallisen vähän joten tämä oli oikein kiva lisä kokoelmaan. Lisäksi miuta rannekoruissa kiehtoo tuo, että niissä on ketjun päässä sormus tai muuta kivaa hilpetööriä.

Eihän tässä nyt ihan hirveästi asiaa postaukseen ole, mutta tulipas samalla testattua uutta kameraa! Vähän on asetukset vielä hukassa, samoin kuin lightbox ja jalustakin. Painonsa vuoksi tuo vaatii jo jalustaa, ei mikään massiivinen kapistus mutta heilahtaa helpommin kuin puolet pienempi pikkupokkari.Ja olihan se fiksu idea kuvata sormusta ja samalla vilauttaa töissä kulahtaneet kynnet.

2 kommenttia: