sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kynsilakkani ; Essie

Noniin, enää tämä ja sitten alan esittelemään China Glazea, jonka jälkeen vuoroon pyörii ah, niin ihana lakkarakkausmerkkini OPI.

Essie on siinä mielessä yksi lempimerkeistäni, etten ole siltä vielä törmännyt huonoon lakkaan. The More The Merrier on ainut hankalasti levittyvä, mutta silläkin pärjäisi suomisudin kanssa (Essiellä siis on kaksi eri sutia käytössä, ns. suomisuti on leveä kuten OPI:lla ja 'normaali' on sitten kapea suti. Suomisudillisia saa ilmeisesti vain suomesta?). Normaalilla sudilla miulla on varustettuna näistä Dive Bar, Damsel in a Dress sekä The More The Merrier - nuo kaikki ovat ulkomailta tulleita.
Näistä lakoista kaikki, paitsi Mademoiselle peittävät kerroksella-kahdella. Mademoisellea käytän ranskalaisiin manikyyreihin, se on miulle just täydellinen siihen hommaan.
Essien lakat kuivuvat nopeasti mutta saattavat kuplittua jos edellinen kerros ei ole rutikuiva. Yleensä kuitenkin Seche Vite on tasoittanut kuplat.
Ensimmäiset Essieni voitin palkintona Glitz&Glam-blogista harrastukseni alkuaikoina. Ko. blogi kuuluu edelleen suosikkiblogeihini. Pari lakkaa myin sitten siitä palkinnosta, nykyään ehkä vähän harmittaa mutta nooh, ei kuitenkaan niin paljoa, että alkaisin ko. lakkoja etsimään enää käsiini. Näistä ensimmäisistä jäljellä on Orange, It's Obvious, Navigate Her ja Tour De Finance.
Näistä omistamistani Essieistä lempisävyihini kuuluu Mint Candy Apple (onko sen muka huomannut blogissa vilahtavista kynsistä..O_o), Mademoiselle sekä Madison Ave-Hue ihanan hopeisen shimmerinsä kera.


Dive Bar, Damsel In A Dress, Mint Candy Apple
Navigate Her, The More The Merrier, Mademoiselle
Madison Ave-Hue, Tour De Finance, Orange, It's Obvious

2 kommenttia:

  1. Essien lakat ovat ihania! Minunkin suosikkini on tuo Mint Candy Apple. Olin ihan yllättynyt sen hyvästä peittävyydestä. Ja aika jännä juttu, että Suomessa myydään eri sudilla...omat kaksi Essietäni ovat Saksasta, joten en ole tiennytkään tällaisesta erosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jos tykkää leveistä sudeista niin Suomesta ostamalla saa leveäsutisia Essieitä :) Mutta tokihan halvempi hinta houkuttelee aina ostamaan ulkomailta.

      Poista