perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kynsilakkani ; Models Own

Omistin vielä ihan pienenpieni hetki sitten MO:lta 15 lakkaa, nyt omistan enää 9. Myin 6 lakkaa pois, ei vain tullut käytettyä koska vastaavat värit löytyvät muilta merkeiltä tai eivät olleet miun värejä. 1 lakka (Aqua Violet) on nyt pohdinnan alla, pidänkö vaiko enkö. *pohtiipohtii* Ehkä se menee blogin fb-sivun kirppiskansioon tyrkylle kun ehdin moisen kansion tekemään (toivottavasti pian).

Omistan siis : Hayley's Comet, Northern Lights, Indian Ocean, Magenta Divine, Party Pieces, Hed Kandi Ibiza Mix, Hot Stuff, Boogie Nights, (Aqua Violet?)

En oikein tykkää Models Ownien laadusta, ne kuplittuvat, ne eivät peitä, kuivuvat hitaasti, HAISEVAT (oh, god - etenkin Mirrorballit). Mutta kuitenkin merkillä on paljon miun mieleisiä sävyjä paljon & ihania glittereitä. Ja tykkään tuosta pullodesignista. Oikeastaan tuota peitto-ominaisuutta en näiden lakkojen kanssa tarvitse koska Indian Ocean ja Hayley's Comet on helppo heittää vaikka mustan tai valkoisen päälle kerroksena-kahtena.
Tuossa keväällä kun ensimmäistä kertaa heilautin kynsilleni Northern Lightsin, yllätyin sen kohtuu helposta peittokyvystä. Odotin sen olevan enempi topperikamaa kuten yleensä Modelsin Glitterit ovat olleet.Lisäksi ; Ehdit yhä osallistua Designtarrat.fi:n sponssaamaan arvontaan jossa voit voittaa yhden valitsemasi sisustustarran ihan ikiomaksi ! Siis koko valikoimasta voit ottaa sen suosikkisi :> *tästä arvontapostaukseen*

ps. Näyttäisi ainakin itselläni että ensimmäinen kolmen pullon lähikuva ei näy. Olen sen lisännyt mutta imagashack nyt jotakin temppuilee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti