lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kynsilakkani ; O.P.I


Tässä se sitten tulee, nimittäin miun O.P.I-kokoelma. Miulle O.P.I on yksi merkki ylitse muiden, harmikseni kuitenkaan tätä enempää lakkoja ei ole kertynyt (30 + 5 miniä). O.P.I on laadultaan mahtava, tasainen, kupliintumaton. Värit ovat aivan ihania ja niitä löytyy laidasta laitaan, vaikkakin moni valittaa, että ko. merkki on hirveänkauhean TYLSÄ väritykseltään, tosin noin väittävät eivät selkeästikään ole perehtyneet kuin esim. Kicksin perusvalikoimaan joka on kyllä kieltämättä aika tylsä.
Miun turvalakat löytyvät juurikin O.P.I:lta, eli Pepe's Purple Passion, I Saw... U Saw... We Saw... Warsaw. Samoin kuin lempilakkani, Show It And Glow It! (näyttäisi taas tarvitsevan ohentajaa). Yksi haaveilemani lakka, josta voisin maksaa 0-50€ kunnosta riippuen on Mad As A Hatter, sitä kun ei vain saa oikein mistään aitona eikä kukaan sitä halua myydä *niisk*

Kuviin yritin nämä muka jotenkin järkevästi laittaa mutta eihän siitä mitään tullut kun kokoelma on kovin hajanainen. Okei, olisi nämäkin saanut fiksummin kuvattua pikkasen eri järjestyksessä mutta noh, tajusin asian vasta kun kuvia tänne lisäilin.

The Impossible, Can't Let Go, Get Your Number, Stay The Night
Gone Gonzo!, Simmer & Shimmer, The Living Daylights, Golden Eye, Sparkle-Icious
Polka.com, Show It And Glow It, Nothin' Mousie 'Bout It
Number One Nemesis, On Her Majesty's Secret Service, I Saw... U Saw... We Saw... Warsaw, Teal The Cows Come Home
OPI Ink., Dutch 'Ya Just Love OPI?, The Color To Watch
I Have A Herring Problem, The World Is Not Enough, Nein! Nein! Nein! OK Fine!, Suzi Skis In The Pyrenees, Black Spotted
Heart Throb, Pedal Faster Suzi!, Kiss Me On My Tulips, You Only Live Twice, Pepe's Purple Passion, William Tell Me About OPI
Minit : NLH59 Kiss Me On My Tulips, NLC09 Pompeii Purple, NLE78 Oy Another Polish Joke!, NLE74 You're Such A Budapest, NLE75 Can't Find My Czechbook
Luv<3 Voitte olla varmoja että seuraavalla esittelykerralla kokoelma on ainakin tuplaantunut :>

4 kommenttia:

 1. Mulla on noista vaan Can't Let Go ja Get Your Number, kun mulla muutenkin on niin vähän Opeja. Oon kyllä kateellinen Budapestista, Kultasilmästä ja Tulipsista.
  Mun mielestä Opi ei ole merkkinä yhtään tylsä. Paljon on mielenkiintoisia yhdistelmiä, erilaisia koostumuksia ja kauniita värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Budapesti on pakko hankkia täysikokoisena vielä <3 Ihana sävy ! Samoin kuin nuo muutkin Euro Centrale-kokoelman minit. En ollut aivan varma pitäisinkö niistä, ostin sitten mineinä kokeiluun.

   Olen kans ihmetelly sitä että miten joku voi väittää OPIa tylsäksi, ajattelen meinaan merkistä juuri kuten siekin.

   Poista
 2. Multa muuten löytyis aitona Mad as a Hatter. Nykyisellään vaan tuppaa pölyttymään laatikon pohjalla joten voisin harkita myymistä. Muutama mani tuolla on tehty ja saattaa tarvita hieman ohenninta. Laita mulle vaikka mailia jos kiinnostaa niin tarkistan tilanteen. Jos Absolutely Alice kiinnostaa niin sekin löytyy hyllystä.

  VastaaPoista