tiistai 30. heinäkuuta 2013

Niin kauan.

Tänään on suuri päivä. Päivä, jota olen odottanu tuskissani ties kuinka kauan. Etsinyt ja odottanut, toivonut sekä jopa itkenyt kun olen luullut ettei tämä päivä koskaan koittaisi.
Vihdoin tämä päivä koitti, sateisena - harmaana. Tätä harmautta piristi hysteerinen tajuaminen minkä paketin juuri hain postista. Yksi pieni paketti, jonka sisältö on suurtakin suurempi.

O.P.I - Mad As A Hatter ja Absolutely Alice ovat tulleet kotiin.

8 kommenttia:

 1. SÄ OOT ETTINYT SITÄ VAIKKA KUINKA KAUAN!!! Oon happy sun puolesta! :3 Mistä löysit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIN OLENKIN :D Oon ihan hymypyllyssä nyt. Ihan hysteeriseksi menin ku kävin nää läpi ja tajusin oikeisti aidoiksi, pakko myöntää että itkukin vähän tuli :DD

   Miulla on -aivan-käsittämättömän-ihana- lukija !
   Tarjosi miulle noita vielä todella reilulla kaupalla, eli sovittiin että hän postittaa lakat miulle -ennen- maksua jotta saan tutkia nuo läpi (kunto, mahdollisen feikkiyden poislukeminen).
   Olen niin onnellinen<3

   Poista
 2. Hyvä että noi lakat ei enää joudu pölyttymään mun laatikoissa vaan ne on nyt arvostavassa kodissa :). Hyvä että tosiaan olivat vieläpä aitoja, koska vaikka ne julkaisun aikaan ostin niin pieni mahdollisuushan siinä vielä aina on että olisin saattanut feikin saada. Nyt vaan niitä lakkakuvia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä vähän ressinpoikasta kun noita aloin tutkimaan että mitenkäs jos ne onkin feikkejä. Etsintä olis edelleen jatkunu. Mutta onneksi ainakin miun silmiin nuo aitoja ovat, se saa nyt riittää. Tuli noita "Näin tunnistat feikki-OPI:n" juttuja luettua niin suomalaisista kuin ulkomaisistakin blogeista aika vino pino (oisinko peräti 24 käynyt niitä läpi)+ toki verrattua aiempaan tietouteeni ja muihin omistamiini Opin lakkoihin.

   Iso, iso, valtava kiitos vielä <3

   Poista
  2. Tosiaan vaikeetahan aitoja on feikeistä erottaa, mutta ostin nuo luotettavalta OPI myyjältä kyllä vaikka ebayta käytinkin :). Ei mun silmään mitenkään eronnu tosiaan muista OPI:n lakoista, hyvä jos tultiin samaan tulokseen :D.

   Eikä mittään, raha kelpasi ja on kivaa jos näin pienellä vaivalla saa jollekulle hyvän mielen :). Kiitoksia vain itsellesi!

   Poista
  3. Jep, itselle onneksi on toistaiseksi vain (tietääkseni) yksi feikki kantautunut, mutta sen tunnisti jo hajusta; taju meinasi lähteä, mikäli tietää mille MO:n Mirrorball-kokoelman lakat haisee niin se feikki oli ainakin kymmenen kertaa pahempi.

   Hih, hyvä näin ^^

   Poista
 3. Loistavaa! Ihanaa! :3 Nyt vielä apinanraivolla kuvia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, niitä tulee ;) Ei vielä huomenna mutta ylihuomenna !

   Poista