maanantai 15. heinäkuuta 2013

Oh, it's just my little Frankie-girl.

Eipä ole tätä miun pikku frankenlakkaa näkynyt blogissa hetkeen, nytpä se siis pääsi kynsille. Kun pohdin millä lakalla lakkaan, puntaroin tämän ja Orlyn Miss Conduct-lakan kanssa. Päädyin tähän koska en juuri silloin halunnut niin tummia kynsiä ja onhan tämä pikkuisella holoefektillään aika söpö. Semmoinen Miss Conductin pikkusisko.
Lakkasin tällä ensiksi ja sitten olin päivän töissä, ihme ja kumma lakat pysyivät kynsillä täydellisesti vaikkei ollut päällyslakkaa - tosin eipä kyllä tullut erityisemmin pesuaineilla läträttyä tai tehtyä mitään hirveästi kynsiä rasittavaa. Koska lakat olivat yhä esittelykelpoiset, laitoin vielä yhden decalinkin nimettömään.

Kamera vähän ahdistui lakan pienestä holoefektistä (jota se ei sitten näyttänyt) ja tarkensi ihan minne sattuu, kuvista tuli jotenkin kumman sumuisia ja pehmeitä.
Olen muuten tässä etsinyt tarkoituksiini sopivaa uutta kameraa, saapas nähdä löytyykö. Pitäisi myöskin jostakin keksiä sopivan kokoinen pahvilaatikko jotta saisin siitä tehtyä lightboxin aka. kynsienkuvausstudion ja kuvat pysyisivät paremmin tasalaatuisina.Tämä on tehty Golden Rosen hopeiseen hololakkaan, tietenkään siinä ei voimakasta efektiä ollut. Sekoitin mukaan jotakin pinkkiä/fuchsiaa lakkaa (en enää muista mitä) ja myöhemmin Orlyn Miss Conductia. Parempihan tästä olisi tullut pelkän Miss Conductin kanssa mutta on tämäkin söpö ja nätti. Lakka peittää miun lyhyet kynteni kahdella kerroksella ja kuivuu todella nopeasti. Kertaakaan en ole tätä saanut kupliintumaan.

4 kommenttia:

  1. Nätti franken! Itse koittelin frankkeja myös, vaaleanpunaista holoa kaipailen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oo Color Clubin Halo Hues-kokoelmassa sopivaa? Ne tosin on tosi voimakasholoisia :)

      Poista