tiistai 30. heinäkuuta 2013

Pikainen kaupunkikierros.

Viime viikolla kävin nopeasti kaupungilla koska sain kuulla, että rakastamani pikakuivattava päällyslakka Seche Vite oli tarjouksessa Kicksissä. Palkka oli juuri tullut joten ajattelin sitten käydä nappaamassa tuon uuden Sechen, olihan vanhakin jo aivan lopussa. Samalla mukaan tarttui Seche Restore jota käytän kaikkien lakkojeni ohentamiseen.


Ihan vahingossa eksyin myös H&M:lle. Ei ollut ihan suunnitelmissa mutten kyllä kadukkaan. Löysin taskuilla varustetun perusmustan maxihameen vajaalla 15 eurolla. Kun ei tule käytettyä näköjään sitä miun mustaa maximekkoa (eh, sehän on kylläkin Iisalmessa eikä mukana täällä rovaniemellä) niin jospa sitten tätä hametta tulisi enempi käytettyä. Se pääsikin muutaman päivän päästä nopealle ulkoilutukselle, tuli siitäkin asusta jopa napattua (aika epäedustava) kuva.


Noh, eikä siinä vielä kaikki. Eksyin jotenkin kummasti myös Suomalaiseen Kirjakauppaan josta poimin mukaani pari pokkaria. Tuo Kuolema Kulkee Kannoilla oli tarjouksessa vain 2,95€ ! jotenka ajattelin sen ottaa mukaani, mikäli kirja ei ole hääppöinen niin enpähän paljoa häviä.
Sen seuraksi tarttui World War Z-pokkari, en ole tuota lukenut enkä myöskään elokuvaa katsonut (suunnitelmissa kyllä on, en vain tiedä kannattaako maksaa sikakallista elokuvalipun hintaa jos leffassa on Brad Pitt... yh.)Semmoisia kuulumisia täältä.

6 kommenttia:

 1. En tiedä Brad Pittista, mutta Bill Skarsgårdista mä voisin vähän maksaakin ;) Ihana muuten tuo sun käsikoru! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D
   Toi käsikoru on kyl ihana <3 Jotenki juurtui miun käteen :DDD

   Poista
 2. Kivoja ostoksia! Hassua, ollaan samoilta hoodeilta suunnilleen kotoisin (?) ja asutaan kai myös samassa kaupungissa :)

  Tuo Seche Vite on kyllä hyvä päällyslakka, pitääkin joskus ostaa tuota Restorea myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mie olen kotoisin Rovaniemeltä ja Iisalmessa opiskelen/asun. Nyt kesän olen Rovaniemellä ollu kesätöissä :>

   Joo Restore kannattaa, mie käytän sitä kaikkiin lakkoihin vaikkei 3-free olekaan. Sehän on myös ainoa ohentaja jolla Secheä voi ohentaa.

   Poista
  2. Ai se on sulla niin päin, ookoo! :D

   Poista