keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Pink a Doodle Do

Tämä lakka kääntyy miun päässä aina Pick a Noodle Dudeksi, enkä todellakaan tiedä miksi.

Lush Laquerilla on oikein ihania lakkoja, harmikseni en niitä omista kuin kaksi. Pitäisi aina jaksaa lähteä seilaamaan noihin kimppatilauksiin ja hmh. Ne on jotenkin miun mielestä kovin hankalia. Ei ne kyllä edes ole mutta kun en voi itse hallinnoida tilauksen kulkua niin ahdistaa.

Tähän lakkaukseen käytetty siis ihanaista Pink a Doodle Do:ta ja OPI:n Can't Find My Czechbookia. CFMC:tä on kaksi kerrosta, PDD:tä vähän vaihdellen yksi tai kaksi. Tämä PDD on vähän oikukas lakka kun joka välissä pitää sekoittaa, glitterit valuvat huisia tahtia pullon pohjalle eikä glittereitä tule joka kerralla tasaisesti.
CFMC on tuolla mini-OPI:n minisudilla vähän raidoittuvaa, joten olenkin pohtinut tämän lakan hankkimista normaalikokoisena jotta saan tuon miun mieluisen leveän sudin. Toki tämänkin kanssa elää mutta miulle raidoittuvuus ja kuplittuvuus (tämä ei siis kuplitu, luojan kiitos) on kaksi ärsyttävintä ominaisuutta lakassa. Väri näyttäytyy kuvissa hieman erilaisena kuin on todellisuudessa, ei ihan noin kirkas vaan enempi semmoinen 'likainen'. En ole yhtäkään onnistunutta swatchia tästä vielä nähnyt.
Tuossa PDD:ssä on tosiaan vaaleanpunaista ja valkoista erimallista glitteriä, on neliötä, hexiä, tikkua, isoa, pientä.. Ja osassa glittereistä on pieni kuviokin ! Otin lähikuvaa pullosta jossa tuo kuviointi erottuu paremmin. En tiedä onko se tarkoituksellisesti noissa mutta mie tykkään siitä hirveästi.

10 kommenttia:

 1. Iiiihana lakka! Kivan erikoinen toi kuviointi joissain glittereissä :)

  VastaaPoista
 2. Awws miten söpö lakka! Ja käy tosi hyvin Tsekkivihon päälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl hurrrrjan söötti<3 Oon toistaseksi käyttäny vaan sinisten lakkojen päällä tätä jostainsyystä :D

   Poista
 3. Mulla olis yks ylimaaranen taysikokoinen tsekkivihko, jos on tarvetta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset mutta olen saanut jo hankittua täysikokoisen tsekkivihon :)

   Poista