sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Shoes.

Phihi, uudet kengät piristävät aina - eikös? Ostin Rovaniemen Punaisen Ristin Kontista nämä H&M:n glitterihanuudet joita olen H&M:llä pyöritellyt aina uudelleen ja uudelleen kuitenkaan ostamatta niitä. Nyt oli pakko, olivathan nuo ainoa asia joka miuta koko paikassa kiinnosti ja kokokin oli juuri täydellinen. Toki myös pieni järjen ääni, ystäväni Helena oli myös mukana ja ehkä hieman vaikutti asiaan "osta ne, osta osta!"
Parempaa kuvaa ei nyt oikein tullut kun kamera ei halunnut tehdä yhteistyötä mutta tuo glitteri, upea! Tuommoisella glittersekoituksella varustettu kynsilakka vielä pitäisi jostakin löytää.


Tänään olen ollut koko ajan menossa, aamulla heti herätessä piti vääntää tuo arvonnan voittaja ja ennen sen julkaisua kävin pesemässä äitini kanssa veljeni omakotitalon saunan. Sen jälkeen häätyi lähteä etsimään muistikorttia ja kuljetus-säilytyslaukkua uudelle kameralle, josta mahdollisesti juttua myöhemmin. Tosin pikatestailulla en ole vielä oikein oppinut tuota käyttämään, ainakaan hämärässä sillä ei saa hyviä kynsikuvia (no shit Sherlock..).
Ystäväni L oli aamulla ilmoittanut, että ehtisi tänään nähdä ennenkuin lähtee pois Rovaniemeltä joten menin hänen kanssaan kahville Picniciin. Tai oikeastaan kahvittelut jäivät, smoothiet ja patongit houkuttelivat enempi. Tulipa siinä Seppälä ja Anttilakin kierrettyä, Seppälästä käteeni mystisesti jumiutui kiva rannekoru, kuvaa en tähän hätään muistanut ottaa. Joku ihme kolmiofiksaatio vaivaa.
Tämän kaiken jälkeen olen hinnoitellut Rovaniemen varastotien kirppikselle tavaraa taas (ps. pöytä nro 107), onneksi äiti lupautui huomenna noita viemään sinne. Aika surkeasti mennyt tavaraa tuolla, vaikka miun mielestä hyväkuntoista & suurimmaksi osaksi hyvännäköistäkin tavaraa olen laittanut myyntiin. Ja todella halvalla, onkohan kallein asia (hunajaa, mansikoita ja oravannahkoja maksanut kenkäpari) tuolla miun pöydässä jonkun 10€, kaikki muut 0,50€-5€. Tosin se, että siellä ei tavaraa mene tarkoittaa sitä, että laitan blogin facebook-sivun puolelle enempi tavaraa sitten myyntiin. Ja vain niitä hyväkuntoisia ja -näköisiä kamppeita. Halvalla. Tuskastelen täällä kun en saa painoa putoamaan, noistakin vaatteista monet olisivat sellaisia jotka heti ottaisin käyttööni jos vain menisivät edes viereen, mutta ei niin ei.
Vaikka päivä onkin ollut touhukas, en vieläkään saanut mitattua blogin fb-kirppiskansioon tulevia vaatteita. Hmph.

En millään malttaisi odottaa, että työt loppuu. Sehän tarkoittaa meinaan sitä, että pääsen vihdoin takaisin Iisalmeen ja hetkeksi hengähtämään ennen kuin koulu alkaa, ja arvatkaapa vain, jaksaisinko sitäkään mitenkään odottaa? No en! Kauhea hinku kouluun, tykkään todella paljon olla tuolla. Rakastan leipomista. Ja tottakai miulla on ihan mahtavat luokkakaverit, ihan oikeasti ja opettajat. Koulu sitäpaitsi tuntuu ihan lomalta, ainakin tällaisten töiden ja aamuheräämisten jälkeen.
Pääsen taas omaan kotiin, mm. sisustamaan (pitäisi Ikeasta tai jostakin hommata parit simppelit kirjahyllyt kirjoille ja kengille).

Niin, semmoista täällä tänään. Mitenkäs siellä ruudun toisella puolen?

6 kommenttia:

 1. Sulla onkin ollu puuhaa :)
  Täällä vietetty löffäilypäivää viikonlopun rientojen jäljiltä.

  Makeet kengät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, rentoilupäivä olisi kelvannut tännekin. Kauhean uuvuttavaa tämä sosiaalisena oleminen ja joka paikassa pyöriminen :D

   Nää on kyl !

   Poista
 2. Kauniit on kyllä nuo kengät! :) Olisin itsekin ehdottomasti ostanut.

  VastaaPoista
 3. Hoo, pitääpä käydä kirppiksellä sitten kun takasin Rovaniemelle tieni löydän :)

  VastaaPoista