sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Testing dots.

Kynsille piti saada jotain pirtsakkaa, mutta ideoita ei erityisemmin ollut. Kävin lakkalaatikoita läpi ja jäin pyörittelemään tätä Mavalan Balia. Sehän se sitten kynsille päätyi, kolmella kerroksella ja ihan kohtuullisella kuivumisnopeudella varustettuna. Tämä kiiltelee upeasti, kuvassa ilman päällyslakkaa ja oikein väännettynä vähän varjoon jotta näkyisi muutakin kuin heijastukset.No sitten oli lakka kynsillä, mitä ihmettä siihen lätkisi koristeeksi?
*hei, miullahan on tuo uusi Confettis sekä Jollyista 123, laitanpa niitä*Nojoo, Confettis on yhdellä kerroksella söpö, erikokoisine hexglittereineen sekä shimmerillään. Mutta voi että tuo Jolly ärsytti, siinähän tuli aivan liikaa tavaraa ! Eikä kynnellä ole kuin yksi kerros. Ajattelin lisäksi ettei tuo hopeinen glitteri ärsytä mutta ei se miusta tähän sovi, siksi tulenkin joskus myymään tämän. Ei ole miun mieleen, toivottavasti joku muu osaa arvostaa tätä enempi kuin mie.

4 kommenttia:

 1. Minun silmään näyttää kivalle tämä lakkaus! :)

  VastaaPoista
 2. Tuota hopeista glitteriä onkin kyllä aika paljon, en ajatellut, että noin reippaasti. Kynnet on kuitenkin mun mielestä tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kyllä yllätti. Tosin mietin että voisihan tätä ohentaa vaikkapa kirkkaalla lakalla sitten kun pullo on vajunut jonkun verran.

   Poista