lauantai 27. heinäkuuta 2013

Turhautumisen määrä.

Olen tosi ärsyyntynyt tällä hetkellä. En saa blogiin uusia juttuja kirjoiteltua koska ImageShackilla on teknisiä ongelmia, eli siis en saa kuvia blogissa näkyviin ImageShackin kautta. Nyt on odottamassa muutamat lakkaukset ja yhden blogiarvonnan voitto.
Tämmöiset itsestä riippumattomat ongelmat pistää turhauttamaan ihan oikeasti, vihdoinkin miulla on ollut halua ja jaksamista blogata aktiivisesti pidemmän aikaa. Ja tuhertaa kynsiä. Ja kaikkea. Mutta sitten tulee jotain tämmöisiä juttuja jotka vastustaa ihan kunnolla -.-
Toki olisi Photobucket, mutta olen sille vihainen (:'D) koska miun kuvien jakamisraja täyttyi sillon joku aika sitten. Toki nythän se olisi taas nollaantunut mutta kun tuo tuli niin yllättäen viimeksi niin suutuin koko sivustolle. Ehkä se on pakko taipua hetkellisesti Photobuckettiin koska haluan teille taas juttuja luettavaksi. Murh. Mutta niin, tämä nyt yrittää olla semmoinen infopostaus miksi blogissa on hiljaista. Fb-sivulla olenkin tästä jo pikaisesti infonnut. Lisäilen sinne muuten kuvat noista parista lakkauksesta ja siitä blogiarvontavoitosta, uteliaimmat voivat siis siellä käydä tutkimassa jo etukäteen.
Lisäksi miun kynsikuvia löytyy facebookin Kynsikoristelut-ryhmästä, kansioni on nimetty "Lady Narcissan kynsiä (Analog Trash-blogista)." Tuolla kansiossa on myös vanhempia lakkauksia joita ei ole facebook-sivuni kynsikansiossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti