torstai 1. elokuuta 2013

Absolutely Alice by OPI

Mikään ostamistani lakoista ei ole päässyt yhtä nopeasti kynsille kuin tämä Absolutely Alice. Ostin tosiaan tämän ja Mad As A Hatterin yhtä aikaa ja molemmat halusin kynsille, arpomalla kuitenkin valitsin ensimmäisen kynsille pääsijän.
Absolutely Alice on siis kirkaspohjainen, sininen ja ehkä hieman turkoosihtava glitterlakka, mutta mukana on myös kultaista glitteriä.
Koostumuksesta miun on oikeastaan vaikea kertoa mitään, enhän sitä alkuperäistä tiedä. Tämä kuitenkin oli vuosien saatossa edellisellä omistajalla jankkiintunut melkoisesti ja ennenkuin tämän ohensin niin en tiennyt tulisiko lakka enää elpymään. Onneksi ohentaja kuitenkin pelasti tämän rakkauspakkauksen, vaikka sitä menikin paljon. Paksuhkoksi jäi, mutta kuitenkin tästä tuli ihan hyvä levittää. Todennäköisesti yritän ohentaa vielä vähän lisää.

Mutta siis, uskotteko, jos sanon itseäni vähän seonneeksi?
Nimittäin, kun sain tarjouksen näistä kahdesta lakasta - meinasin kieltäytyä Alicesta ! Ajatella ! Onneksi en kieltäytynyt, tämä on aivan upea <3

12 kommenttia:

 1. Ihana! Hyvä ettet kieltäytynyt! :)

  VastaaPoista
 2. On tuo kyllä kaunis. Niin kimaltava, vaikka sitähän glitterit yleensä on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin vähän huolestua jos glitteri ei olisi kimaltava :D

   Poista
 3. Tää ja MAAH on myös tosi kivoja matan top coatin kanssa, suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin ajattelinkin kun näillä lakkailin, pakko kyllä kokeilla jossain välissä :3

   Poista
 4. Tää on kyllä todella nätti lakka, joka ainakin kuvien perusteella miellyttää enemmän mun silmää kuin tuo juur julkomasi Mad As A Hatter. Ihana!

  VastaaPoista