lauantai 17. elokuuta 2013

B-Girlz

Tästä tulikin vähän tämmöinen tynkäjuttu nyt.
Ostin tosiaan Kynsikoristekirppiksen kautta China Glazen B-Girlzin ja se oli toinen lakka joka vasta ostamistani lakoista pääsi kynsille. Lakka yllätti vetisyydellään, olin siitä kyllä lukenut mutta tämä oli silti paljon vetisempää mitä odotin.
Lakka levähti ensimmäisellä kerroksella kynsinauhoilleni harvinaisen hyvin ja siistimseen käytin peräti tunnin. Jouduin siis käyttämään. Kuvista ei ehkä oikein huomaa, mutta miulla on todella kaarevat kynnet ja kynsinauhojen ja itse kynnen väliin jää tuollainen syvä rotko.. tai siis rako, siksi jätän yleensä aivan kynnen reunan lakkaamatta koska siistiminen on ihan täyttä tuskaa. Kuvissa se ei tosiaan näytä yhtä voimakkaalta mitä se oikeasti on.
Noh, vaikka lakka olikin vetinen niin heti kun hoksasin kuinka saan sen järkevästi levitettyä niin tämä ei tarvinnutkaan kuin kolme kerrosta. Väriltään B-Girlz on kylmä pinkki, vähän niinkuin Limbo Bimbo, mutta Bimbo ei ole yhtä vetinen ja B-girlz on Bimboa vaaleampi. Toisaalta B-Girlz ei välttämättä hohda yhtä voimakkaasti sinisenä kuin Bimbo, mutta kyllä B-Girlzistäkin sen sinisyyden huomaa.
Miulla oli tarkoitus koristella tätä, mutta en saanut minkäänlaista ideaa päähäni joten luovutin ja heitin seuraavan lakan kynsille. Eli nyt tulee vain tämmöinen yksi yksinäinen swatch-kuva.Kuvassa kynsillä on peel-off aluslakka alla ja ei päällyslakkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti