perjantai 23. elokuuta 2013

Beauty Within

Miulla on pari väriä joista haluan sen yhden, ainoan ja oikean lakan; valkoinen, vaaleanpunainen ja pinkki. Siinä Oikeassa lakassa on mielellään leveä suti, se on creme, peittää yhdellä-kahdella kerroksella ja väri toimii. Eikä tietenkään kuplitu tai muuten vammaile.
Pari päivää sitten miun kokoelmiin eksyi puolivahingossa THE pinkki. Nimittäin Kynsikoristekirppikseltä ostin China Glazen Beauty Within-lakan. Ajattelin, että nooh, kokeillaan nyt - kyllä se varmaan menee kirppiksellä jos se ei olekaan sitä mitä kaipaan.
Sinä päivänä kun lakka saapui olin ollut hyvin pessimistinen ja turhautunut koko päivän joten ajattelin, että ei kynsienkään lakkaus sujuisi kun lakka olisi kuitenkin ihan täyttä kuraa miun käsissä. Päätin kuitenkin kokeilla vaikka huono päivä olikin. Ja tadah! Lakka oli ihana levittää parilla vetaisulla, se ei ollut liian paksua eikä liian luirua eli ainakin miun kätösiin juuri sopiva sekä se peitti yhdellä kerroksella miun kynnet. Laitoin kuitenkin kaksi koska tällä hetkellä miun kynnet on ihan hirveän uurteiset ja voisi olla jopa Seche Vitellä vaikeuksia ne tasoittaa (okei, ehkä vähän liioiteltua mutta niin, uurteiset ovat). Värikin oli ihan täydellinen, kylmähkö pinkki. Koostumus tässä on ehkä hieman neon? kun tämä kevyesti mattapintaiseksi kuivuu, ei täysin mutta ei tämä normaalikiiltoinen ole.

Se on jännä, kuinka yksi lakka voi yhtäkkiä piristää koko päivää! Yhtäkkiä päivä ei enää ollutkaan vaikea ja veemäinen, aurinko alkoi paistaa kirkkaammin ja musiikki kuulostaa paremmalta.
Asioita joita vain toinen kynsihöperö voi ymmärtää, vai onko?

Tässä kuitenkin swatch-kuvat uudesta lakkavauvasta, ei päällyslakkaa, auringonvalo ja kaksi kerrosta. Alimmassa kuvassa värit eivät toistu 100% oikein.


4 kommenttia: