maanantai 19. elokuuta 2013

Gargantuan Green Grape

Kynsillä käväisi OPI:n Gargantuan Green Grape, ihanainen hyvin vaalea mintunsinivihreämikäihmetämäon. Hyvin vaalea sinertävä mintunvihreä ehkä. Koostumus oli aika vetinen, mutta kolme kerrosta peitti ihan hyvin vaikka levittymisen kanssa saikin olla tarkkana ettei tämä raidoitu tai kaljuunnu.
Laitoin tosiaan kolme kerrosta, joiden annoin kuivua oikein hyvin. Kerrankin oli aikaa, joten annoin jokaisen kerroksen kuivua niin, että pystyin toisella kynnellä painamaan lakattuun kynteen ilman, että jäi jälkeä. Päälle laitoin vielä OPI:n Rapid Dry Top Coatin, jonka pikakuivattavuudesta en ole kovin vakuuttunut nyt kun olen Secheen tottunut. Harmikseni huomasin, että monta tuntia sen jälkeen kun kynnet oli lakattu loppuun, kynnet kuplittuivat. En oiken tiedä miksi, kerrokset kun ainakin olivat kuivat (toki uuden kerroksen levittäminen pehmittää alla olevan mutta silti). Onko tämä GGG vain sitten kuplittuva tapaus? Vai tekiköhän Rapid Dry nyt jonkun kepposen?
Jänskää. Onneksi nuo kuplat nyt ei mitään aivan jäätäviä ole, tarkkaan katsottaessa huomaa mutta ei kauempaa.

Tällä kertaa tarjolla on muutakin kuin pelkkä tavallinen swatch-kuva (jonka säädöt taisivat jäädä puolitiehen kun noin kumman väriseksi jäi). Löysin kaksi mielenkiintoista internetsin kuvanmuokkausohjelmaa, tai no kaverini niitä facebook-sivuillaan mainosti. Päätin testailla mitä saan niillä aikaan ja laitan tänne nyt nuo pari testikuvaa.
Kyseessähän on kuvanmuokkausohjelmat nimeltä Foto Flexer ja Fotor, molemmilla saa ihan perussäätöjä tehtyä tai sitten halutessaan voi vetää melkolailla överiksi. Kumpaakaan ei tarvitse koneelle ladata, tunnuksia ei tarvitse tehdä. Eli lataat vain kuvan palveluun ja alat säätämään. Mie tykästyin enempi Fotoriin näin yhden käyttökerran jäljiltä, siinä oli miusta parempi valikoima efektejä, reunuksia jne. Perussäädöt kun kuitenkin teen yhä koneeni ohjelmilla, mutta niillä en osaa tuollaisia efektejä tehdä kuviin. Ja jos joku nyt säikähtää että alan joka kerta kuvani tuollaisiksi muokkaamaan niin turhaan säikyt, en ala.

Kuva Foto Flexerillä
Kuva Fotorilla

6 kommenttia:

 1. Mä sitten tykkään kun annetaan näitä vinkkeja selaimessa käytettävistä kuvanmuokkauspalveluista. Tänkjuu! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on tästä lakasta matta-versio, ja ovat kuin yö ja päivä :D

  Tää on iiihana.

  VastaaPoista
 3. Love the sparkling one on the first picture !

  VastaaPoista