tiistai 6. elokuuta 2013

Kaikkien kilometripostausten äiti.

Warning; Kuvia tiedossa enemmän kuin jaksat katsoa.
Ehdinkin jo blogin fb-sivun puolella vähän pohjustaa tätä postausta.
Kuten viimeisimmässä blogipostauksessa kerroinkin, suuntasin kohti pohjoista ns. varamummoni luo. Samalla tuli nähtyä pappaa sekä toista varamummoa, grillattua, saunottua, otettua kuvia tuosta varamummon ihanasta pihasta, luettua, autettua varamummoa kotiaskareissa ja ihan vain lepäiltyä. Tuli peräti sämpylääkin leivottua. Halusin testailla tuota uutta kameraa, joten tulin kuvanneeksi melkein koko talon pihapiirin (ja sitähän muuten riittää..) sen kaikki kukat, marjat, tavarat.. Kuvia kertyi kahdelta päivältä 240 - pieni homma valikoida kuvia blogiin. Lauantaina ja tänään, tiistaina, en jaksanut kameran kanssa heilua. Kaikki kuvat siten sunnuntailta ja maanantailta. Sää onneksi suosi, vaikkakin välillä pilvet auringon peittivätkin - taisi siinä vähän vettäkin tipahdella. Harvinaisen lämmintä oli ja jopa jokivesi oli inhimillistä.

No sitten, niitä kuvia - julkaisen ne ottamisjärjestyksessä. Ottakaa huomioon, että kuvat on otettu aivan harrastelijapohjalta. Yritin päästä sinuiksi kameran asetusten kanssa. En ole pitkään aikaan kuvannut oikein muuta kuin kynsiä, kuvia arvostellessanne olkaa siis armollisia - mielipiteitä ja vinkkejä kuvaamiseen toki kuulen mielelläni.Mie ihastuin näistä kuvista muutamaan niinkin paljon, että voisin ehkä pienet kanvas-taulut teetättää. Samoin kuin parista kuvasta sain aika kivat kynsi-inspikset.
Mitäs pidätte kuvista? Pahoittelen tälläistä kilometrilitanjaa. Glitterillä täytetty papukaija-merkki niille jotka tämän loppuun jaksoivat !
Arvaatkos mistä kuvista sain kynsi-inspistä?
Ihanaa loppukesää iiiiihanille lukijoille<3


10 kommenttia:

 1. Olipa hyviä kuvia ja ihanan paljon, mie ainaki tykkään tällaisista pidemmistäkin posteista. Tuli ihan nälkä noista ruokakuvista, ai että. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiitos :> Hyvä tietää että joku tykkäilee näistäkin ^^
   Ja tiedätkös, oli kyllä aivan uskomattoman hyvää ;) Kaikesta grillailusta ei kuvaa tullut mutta haittaneekohan tuo, saattaisi lukijat syödä ruutunsa? :D

   Poista
 2. Toi viimenen kuva on upea! Tai toisiks viimenen, miten sen nyt laskee :D

  VastaaPoista
 3. Hyviä kuvia ja mä myös tykkään kun on välillä muutakin kun kynsiä. Mulla on ongelma päinvastainen, oon jo muutamia vuosia harrastanut luontokuvausta mutta kynsikuvia on todella vaikea ottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   No kynsikuvat ei kyllä helppoja ole, mutta siihenkin oppii :9

   Poista
 4. Ihania kuvia! Hyvin olet saanut taltioitua Suomen kesän ja fiiliksen siitä.

  Mulla on harjoituksessa myös kuvaus, kynsikuvat jotenkin jo onnistuu, mutta kaikki muu vähän hakusessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Harjoittelu tekee mestarin, eikös ne niin sano ;>

   Poista