lauantai 10. elokuuta 2013

Lemon Lolly

Heti ensimmäiseksi; Hyi -piiiiiiip- kuinka tämä Nicole by OPI:n pullo on ruma ! Hyiv. En tykkää.
Kuitenkin säästän tämän (keh, pullon ulkonäkö on miulle yksi ostopäätökseen vaikuttava tekijä) koska lakka on kovin kaunis.

Eli *siistii suunsa ja asiallisoituu* nyt kertoilen vähän Nicole by OPI:n Gumdrops-kokoelman Lemon Lollysta. Kaunis, ihana keltainen. Ei, ei ihana vaan täydellinen keltainen. Aivan täydellinen, tykkään. Tässä seassa on pienenpientä glitteriä, tai shimmeriksikö tuota nyt pitäisi kutsua.
Tämä on siis tekstuurilakka. Ainut ongelma siinä on vain se, että tämän tekstuuri on olematon ollakseen tekstuuri. Tavallisella China Glazen glitterlakallakin (ilman päällyslakkaa) saa voimakkaamman tekstuurin kuin tällä. Jos tähän laittaisi yhden Seche Vite kerroksen niin se riittäisi tasoittamaan pinnan täysin ja se on miusta tekstuurilakalle aika huono ominaisuus.

Noh, tämä tekstuurilakka vaati sen 2-3 kerrosta (peukkuihin 3, muihin riitti 2). Levittyvyys oli hyvä, mutta tuon NOPI:n sudin voisin vaihtaa pidemmäksi, se nöpötti vähän liian tiukasti suorana.

Mutta vaikka kynsiä ei voikaan käyttää hiomapaperina, on tämä silti hengähdyttävän kaunis. Kaunis, tämä väri vain iskee miuhun. Samoin kuin toinen omistamani täydellinen keltainen, Color Clubin Daisy Does It. Ulkomuistini perusteella uskaltaisin väittää näiden olevan saman värisen, mutta en kyllä nyt laita päätäni pantiksi.
*vilkaus kynsiin ja ihastunut huokaus*

Kuvia, näistä ei kyllä mitenkään tule tämän lakan kauneus esiin.


Enkä edes pidä keltaisesta. Okei, pidän vain tämän sävyisestä keltaisesta.

4 kommenttia:

 1. On tuo kyllä todella aurinkoinen lakka. Itsekin tykkään juuri tuon sävyisestä keltaisesta. Esim. Models Ownin Sun Kissed on tosi kaunis.
  Muakin himottais saada jotain Nicole by Opeja, mutta eipä ole tullut missään vastaan, vaikka enpä ole erikseen metsästänytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihana :)

   Miulle ei oikein NOPI:n lakoista muuten ole mitään himotuskohteita tullut vastaan mutta tämä iski ja lujaa.

   Poista
 2. Näyttää tosi ihanalta toi lakka! :)

  VastaaPoista