perjantai 2. elokuuta 2013

Mad As A Hatter by OPI

On kyllä tyhjä olo. Olen niin kauan metsästänyt tätä lakkaa ja nyt kun löysin sen niin. Öhm. Mitäs mie nyt alan metsästämään? Tiedättekö, odotatte tai haette jotain todella kauan - sitten kun odotus tai haku päättyy niin alkuhuuman jälkeen sitä vain pohtii "Häh, siinäkö se oli? Ei tämän enempää? Tähänkö tässä nyt on tultu?"
Toki onhan tuolla hankintalistalla aika vino pino OPI:n ja China Glazen lakkoja, etenkin uudempia kokoelmia. Voisin varmaan listailla niitä johonkin välilehteen vaikkapa..

Noh. Palataanpa myöhemmin noihin kauppalistoihin.

Nyt vuoroon astelee Mad As A Hatter.
Upea lakka mutta hemmetin vaikea kuvattava ! Olisi varmaan pitänyt Seche Vite jättää tästä päältä pois kun se kiiltää ja heijastaa niin pirkuleesti (siksi miun kynsistä aina näkee äitin sälekaihtimet).
MAAH:in koostumuksesta on Absolutely Alicen tapaan paha sanoa juuta tai jaata, kun tämän sain niin paksuudeltaan tervaakin olisi ollut helpompi levittää kynsille - eli ohentajaa upposi ihan kivasti. Kaksi kerrosta kuitenkin meni itse lakkaa.
Tässä on monen värisiä glittereitä, mm. hopeaa, violettia, oranssia, miunsilmiinsattuukatsoatätäläheltäkunonniinpaljonkaikkea, vihreää, turkoosia, keltaista, pinkkiä.. Tai nuo värit miun silmät bongasi, en tiedä onko noita kaikkia oikeasti tässä tai näkisikö joku jotakin muuta vielä.
Tämä on semmoinen lakka joka varmasti jakaa mielipiteitä, voisin melkein väittää, että tästä joko tykkää tai ei - välimuotoa tuskin on.

Kuitenkin, miun silmiin kaunis, ihana, rakkauslakka.Huomatkaa viimeisenä upeankauhean hieno ja tarkka pullokuva, josta ei ota kyllä oikein selvää mitä tässä lakassa on. Kaikki värit, mitä mie näin in real life, eivät tuossa näy. Tosin kertookohan kamera enemmän kuin miun silmät? Djaa'a.

4 kommenttia:

 1. Violetti, turkoosi, vihreä, hopea, punainen? Ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä joo. Noh, oli mitä oli mutta paljon on kaikkea :D

   Poista
 2. No niin! Tuohan sopii hyvin niitten uusien kenkien kans. ;)

  VastaaPoista