perjantai 16. elokuuta 2013

Magazine Cover Mouse

Jo ties monesko tekstuurilakkani mutta innostus vain ei näytä loppuvan millään. Eli jokunen päivä sitten sain kätösiini OPI:n Magazine Cover Mouse-lakan, Couture De Minnie-kokoelmasta. Koulun vuoksi en saanut tätä heti testaukseen, mutta heti viikonlopun koittaessa piti päästä kokeilemaan, uusista ostoksista tämä sattui ensimmäisenä käteeni.

Rakastuin tämän koostumukseen, miun lyhyet kynnet tämä peitti kerroksella mutta miulla on tapana laittaa kaksi jotta en sitten huomaa, että "oho - tämähän kuultaakin läpi!". Tämä on nopea kuivumaan, tai no ei mikään super, mutta esimerkiksi China Glazen Texture-kokoelman lakkoja nopeampi.
MCM on siis lämmin punainen, joka hohtaa mm. kultaisena, kylmänä pinkkinä/violettina.. olisiko peräti sinistäkin ehkä ollut nähtävissä.

Ja koska MCM on ihana, on se myös loogisesti hemmetin vaikea kuvattava. Iisalmessa oli kuvaushetkellä ilmeisen vaihteleva sää, sain monta eri valaistusta. Yrittäkääppä siinä sitten päättää mikä näistä on realistisin, siis sellainen kuva jonka voisi näyttää ihmiselle joka haluaisi nähdä yhden hyvän kuvan MCM:stä. Toki tasaisempia kuvia olisin saanut parvekkeella otettua jos olisin vielä lisäksi löytänyt taustapahvin jota yleensä käytän, nyt tuli monenlaista taustaa, heijastuksia, valon tulokulmia jne.

Suora auringonvalo
Varjossa, kuitenkin kirkkaassa ulkoilmassa
Sisävalaistus, lämpimät lamput
Ei auringonvaloa, kirkas päivä, valo tulee sivusta/viisto vastavalo
Sama kuin yllä, mutta valo tulee suoraan
Viistosti auringon vastavaloon kuvattu

Semmoinen ihanuus se ! Tosiaan, kuvia on monenlaisia, toivottavasti nää nyt kertoo jotakin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti