maanantai 12. elokuuta 2013

Miittipostaus nro. 1

En mie sitten saanutkaan näitä miittihöpinöitä sunnuntaiksi tehtyä, tulin niin myöhään kotiin, että jaksoin kuvia käydä vasta läpi. Tänään tosiaan tulee ensimmäinen miittipostaus, aiheena miittikynnet, -asu ja kuvat meikistä jonka piti päätyä miittiinkin mutta jäi sitten tekemättä kun tuli vähän hoppunen aamulla.

Pitänee ehkä vähän valaista muuten tuota miittiä, enempi huomisen postauksessa toki. Kyseessä oli siis Savo-Karjala-Kainuu alueen kynsiharrastajien miitti. Kaupunkina toimi Kuopio, päivänä lauantai 10.8.2013, emäntänä Milba. Muut osallistujat linkittelen huomisessa postauksessa.

Lähdetäänpä sitten vaikka niistä kynsistä liikkeelle. Tänään luvassa ei olekaan tavallisia kynsiposetuksia vaan kynnet tuli kuvatuksi au naturel-naaman kera. Kuvia on muokattu sen verran, että pienensin ne, säädin väri- ja valkotasapainoja vähän sinne sun tänne - samoin valotuksia. Vaikka tuo yksi kuva näyttää melko muokkaamattomalta niin se on silti kokenut saman käsittelyt kuin muutkin.
Nämä kynnet taitavat olla kohtuullisen nähdyt niin en alkanut tarkempia kuvia ottamaan - kyllä näistäkin kaiken oleellisen -toivottavasti- näkee. Värilakkana toimi OPI:n Pepe's Purple Passion josta löytyy kaksi muuta postausta *täältä* ja *täältä*. Pitänee ehkä tehdä vielä yksi jossa olis ihan oikeasti kunnolliset kuvat ilman kurttuja, kutistuneita lakkauksia tai kuivia kynsinauhoja. P'sPP:tä on kaksi kerrosta ja se kuivuu hiiiiirmuisen nopeasti. P'sPP on miulle yksi turvalakka, sopii moneen asuun ja menoon. Helppo koristella tai voi jättää koristelemattakin. Koristeena tutusti ja turvallisesti kultaisia niittejä.
Sitten asua. Koska oli turvalakkaukset, tuli valikoitua turva-asukin. Kohtuullisen mukava päällä, ei ehkä edustavimmasta päästä mutta helppo. No eihän koruissakaan enää voinut turva-alueelta poistua joten otin tuon kokoamani viiksisetin käyttöön. Eli viiksikaulakoru, -korvakorut ja -sormus.

Paita: KappAhl
Alla oleva musta perustoppi: H&M+
Housut: KappAhl
Kaulakoru: Ur&Penn Kuopio
Sormus: Seppälä
Korvakorut: Ur&Penn Rovaniemi
Perusmustat ballerinat: Dinsko
Tämän meikin oli tosiaan tarkoitus päätyä myös miíttimeikiksi lauantaina, mutta onnistuin aamulla valmistautumisen jättämään niin myöhäiseksi, etten sitten ehtinyt oikein tehdä mitään muuta kuin laittaa hiukset ja lätkiä perusmeikin (eikös sekin siis siihen turva-lokeroon sujahda?). En enää kuollaksenikaan muista mitä meikissä käytin, mutta kuvat sentään muistin perjantaina ottaa. Inspiraatio on psychosandra-blogista.Nonniih, semmoista höpinää tällä kertaa. Huomenna tosiaan sitten kuvia itse miitistä, poislukien Make Up Storessa vierailu josta tulee aivan oma postauksensa, sen sponsoroimat tuotteet kun olivat eksyneet matkalla ja muutoinkin tuo miun kirjoittamana todennäköisesti vaatii oman juttunsa.

4 kommenttia:

 1. Oih, tee tutoriaali tuosta luomivärin asettelusta!<3

  VastaaPoista
 2. Hieno meikki! Voi kun määkin osaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein tästä juuri äskettäin tuton, ajastin sen huomiselle :) Loppujenlopuksi tämä on tosi simppeli, toivottavasti tuo tuto valaisee enempi.

   Poista