maanantai 12. elokuuta 2013

Miittipostaus nro. 2

Noniih, nyt päästäänkin käsiksi sitten siihen varsinaiseen miittiin. Linkittelen tämän postauksen loppuun muiden osallistujien blogit, jotta voitte halutessanne käydä sielläkin tutkimassa heidän blogejaan/miittipostauksia.

Tosiaan, kyseessä oli Savo-Karjala-Kainuu alueen kynsihöperöiden miitti vol. 2, Kuopiossa on siis aiemminkin pidetty miittinki ja siitä tuo vol. 2.
Kuten edellisessäkin postauksessa kerroin, emäntänä toimi Milba, iso kiitos hälle, saimme siis hänen luonaan tohottaa menemään - jutella, jakaa sponssituotteet, kirppistellä sekä syödä. Kuten viime miitissä, tässäkin syömiset hoidettiin nyyttärimeiningillä. Milba myös hoiti ison osan sponsoreista meille, jonkun verran miekin niitä kyselin.

Kuva by Milba
Arvon leidit tutkimassa miun kirppislakkoja.
Miitti sujui oikein mukavasti, oli tuttuja kasvoja sekä muutama uusikin tuttavuus. Naurua ja lakkoja riitti.
Ensimmäisenä ohjelmaan kuului kirppistelyä, odotin, että olisin enemmänkin lakkoja tai muuta kynsihärpätintä ostanut mutta mukaan lähti vain kaksi OPI:n lakkaa - Gargantuan Green Grape sekä Can't Find My Czechbook täysikokoisena (aiemmin omistamani on mini ja jo puolessa välissä).
Loppujenlopuksi jäinkin plussan puolelle!
Kirppisosion jälkeen taisimme jakaa/arpoa sponssituotteet. Kaikki saivat siis peruspaketin joka sisälsi Essien Lovie Dovie-lakan, glitterpurkkeja, kynsi-inspisvihkosen, Mimaxin kynän, muutamat infolappuset. Periaatteessa myös yhden Zoyan lakan joka sattumanvaraisesti arvottiin. Lisäksi Make Up Storelta on tulossa vielä oma sponsoripaketti mutta se oli eksynyt matkalla eli niistä en nyt voi puhua ollenkaan kun en tiedä mitä on tulossa. Teen MUSille tekemästämme vierailusta vielä oman juttunsa.
Arvonnasta oli mahdollisuus voittaa Golden Rosen Jolly Jewels-lakka, kynsinauhaöljyä, timanttitarroja, Max Factorin lakka, Orly, China Glaze, leimauslaattoja, kynsiviila tai fimotankoja.
Miulle sattui kohdalle Golden Rose Jolly Jewels 119 (joka tulee nyt tuplana kun meidän kimppatilauksessa sen ostin), kynsiviila ja yksi Max Factorin lakka jonka kuitenkin vaihdoin Zoyaan toisen miittiläisen kanssa. Miulle päätyi myöskin kaksi Lovie Dovieta kun eräs miittiläinen ei pinkistä välitä joten vaihdoimme päikseen lakat, hän sai miun kirppislootasta lähes käyttämättömän Color Clubin ja mie sitten tuon Lovie Dovien.

Osa osallistujista tutkimassa sponssituotteita ennen arvontaa.
Tässäpä vielä vähän paremmin kuvia miulle päätyneistä sponssituotteista sekä ostoksista.

Tuolla näkyykin yhdessä lapussa meidän sponsorit mutta listaan ne nyt vielä tähän:
MiMax
Adenina
LivBox
Bbe
Max Factor
CosMerya
Make Up Store
Nailcity

Suuri kiitos vielä kaikille sponsoreille! Arvostus sponsoreita kohtaan kasvaa koko ajan koska tuntuu, että miittejä järjestetään koko ajan ja pyyntöjä on varmasti huimasti.

Sitten ne miun ostokset:


ILNP:n So Ghoul (tilattu aiemmin kimppatilauksessa), Gargantuan Green Grape sekä Can't Find My Czechbook, pieniä söpösiä metallikulhoja Ikeasta (kyllä sielläkin tuli pienellä porukalla piipahdettua. En tiedä mitä noilla kipoilla oikein teen mutta ne on söpöjä ja nyt miulla on kaikki koot noista !

Klassikko-ryhmäkuva osallistujista:
Kuva by Milba
Tässä vielä ne lupaamani linkit muiden osallistujien blogeihin:

Tuikku http://tuikku-kynsinjakuvin.blogspot.fi/
Niniane http://korkokengiss.blogspot.fi/
Alotoffun http://its-just-another.blogspot.fi/
Eve http://evestemptations.blogspot.fi/
Napa http://kynsilakkahuuruja.blogspot.fi/
Nightingale http://kemikaalicockta1l.blogspot.fi/
Milba http://www.nailstophotos.blogspot.fi/
Lisäksi yhdellä osallistujalla oli facebookissa oman yrityksen sivut, Eija https://www.facebook.com/NailsnmoreByEija?fref=ts


Kaikilla ei omaa blogia ollut, mutta meitä tosiaan se 12 miitissä oli paikalla.

Sellaista miittinkiä ! Huisin kivaa oli <3
Vielä tulee sitten Make Up Storesta oma postauksensa, meidät oli pyydetty käymään siellä ja mehän sitten menimme. Vierailusta tuli otettua paljon kuvia ja ainakin miulle tuli aivan täysin uusia juttuja vastaan MUS:in tuotteista, valikoimista ja palveluista.

4 kommenttia:

 1. Kuulosti kivalta ja kivoja tuotteita saitte.söpö toi kynsiviila =)ja nii ite tykkään tuosta essien lovie dovie sain sen aikoinaan livboxista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli kyl :)
   Joo tuo Lovie Dovie on juurikin LivBoxilta tullut :>

   Poista
 2. Nyt on kyllä pakko udella, mikäs toi vihertävä Zoya on?? :P

  VastaaPoista