sunnuntai 18. elokuuta 2013

More Than a Glimmer

Tämän lakan nimi vääntyy miun päässä joka ikinen kerta More Than Glitteriksi. Eli siis pahoittelen jos lakan nimi välillä vaihtuu.
OPI:n More Than A Glimmer päätyi B-Girlzin jälkeen kynsille. Aivan yksikseen, tai no ei aivan, laitoin peel-off aluslakan alle koska tämä MTAG on aika voimakkaasti glitteröity suloinen lakkarakkaus. Huomasin vasta kuvista, että peel-off aluslakka ei ollutkaan aivan täysin kuiva kun tämän laitoin, vaan näyttää pari pientä valkoista länttiä vielä näkyvän mutta eihän me nyt sen anneta häiritä.

More Than A Glimmer on maitomaisella, hennosti vaaleanpunaisella pohjalla varustettu (miun silmään pastellisävyinen) glitterlakka. Miulle tuli aivan yllätyksenä, että tämä kuivuu mattapintaiseksi - siksi en kuviinkaan laittanut päällyslakkaa. Glitterit kyllä kimaltavat niinkuin mattalakkauksessa yleensä, eli mattamaisuus ei niitä himmennä. Tämä hento mattamaisuus sai miut ihastumaan tähän entistä enempi.
Kaksi ensimmäistä kuvaa on yhdellä kerroksella lakattu - tosiaan vain peel-off aluslakan päälle, viimeinen kynsikuva sitten on kahdella kerroksella lakattu, eli ainakin lyhyet kynnet tämä peittää kahdella kerroksella melko hyvin.
Koska lakassa on paljon glitteriä, se voi olla melko vaikea levittää tasaisesti ainakin lyhyille kynsille ja uskon, että voinee olla myöhemmin semmoinen, että vaatii ohentajaa melko paljonkin. Varmaksi en osaa toki sanoa mutta semmoinen kutina on. Jos tätä käyttää niin suosittelen tuota peel-off aluslakkaa, ihan oikeasti - ihan vain poistajan hermoja säästelläkseni tämän sanon. Tässä on niin paljon glitteriä, että varmasti foliomuhituksenkin kanssa voi tulla äitiä ikävä.Loppuun vielä pullokuva, tajusin vasta tänne kuvia lisätessäni, että olisin kuvan voinut tasaisemmassa valossa ottaa mutta noh. Kyllä tästäkin näkee mitä kaikkea lakasta loppujenlopuksi löytyy.


4 kommenttia:

  1. Ihana <3 mutta niinkuin facebookissakin kuvaa kommentoin niin onneksi oma on tulossa kotia päin :)

    VastaaPoista