keskiviikko 28. elokuuta 2013

Stamppastamppa.

Kuulun Facebookissa Lakkaushaaste-ryhmään. Ryhmässä annetaan aina ylläpitäjien päättämä viikoittainen aihe lakkaukselle, tietenkään kaikkiin haasteisiin ei tarvitse osallistua. Jokaiselle haasteelle on oma kuvakansionsa jonne haastekynsien kuva ladataan, kuvia voi myöskin ladata kansioon myöhemmin jos ei vaikka ehdi juuri tietyllä viikolla osallistumaan tiettyyn haasteeseen.
Tämän viikon haasteena on leimaus ja koska olin muutenkin halunnut pitkästä aikaa leimaamista harjoitella niin päätin osallistua. Testiin pääsi myöskin vasta kaupanpäällisenä saamani OPI:n Suzi Loves Cowboys.

Suzi Loves Cowboys tuli siis kaupanpäällisenä kun tilasin OPI:n Alcatraz...Rocksin Kauneudenkauppa.fi:stä, huomasin heidän fb-sivuillansa tarjouksen "Osta yksi OPI, saat ylläripylläri OPI:n kaupan päälle". Alcatraz..Rocks oli viime viikonlopun kynsillä mutta yhtäkään kuvaa en ehtinyt ottaa siitä, eikä miulla kyllä edes kamera ollut mukana.
Mutta, palatakseni siis Suzi Loves Cowboysiin; Lakka oli yllättävän vetinen, mutta silti kahdella-kolmella kerroksella peittävä riippuen hieman levitystavasta. Yhden kynnen sain kuplittumaan, mutta siinä en kyllä antanut kerroksien kuivua kunnolla.

Leimaukset tein China Glazen Adorella. Valitettavasti monen tunnin leimausyritysten jälkeen etu- ja keskisormen leimauksessa nämä olivat onnistuneimmat, enkä yksinkertaisesti enää jaksanut yrittää - jos olisin jatkanut niin olisin varmaan viiltänyt joltakulta leimauslaatalla ja -skraapalla pään irti, todennäköisesti itseltäni. Mutta pikkurilli onnistui melkein ! Pikkuisen jäi leimausta puuttumaan yhdestä reunasta mutta nooh, katselkaa sitä kun se on nätein leimattu kynsi tälläkertaa.
Nimettömän irtohexglittereiden alkuperästä en tiedä/muista, en ole kyllä koskaan moisia ostanut. Ehkä kaupanpäällisiä tai olisiko sponssituotteita ensimmäisestä Kuopion kynsimiitistä?
Päällyslakkana kaikissa kynsissä Flormarin mattapäällyslakka.


10 kommenttia: