maanantai 19. elokuuta 2013

Tarroja mä kirjoittelen.

Tässä nyt pyörin levottomana kuin puolukka.. öh. marjaämpärissä. Olen tilannut meinaan 300 kipaletta swatch-tikkuja kynsilakoille, tänään ostin tarrakirjoittimen tikkujen nimeämistä varten. Tuo tarrakirjoitin on Brotherin P-Touch H75-mallinen, 12mm kirkas teippi mukana. Vaatii 6 kipaletta AAA-paristoja. Vaikuttaa oikein muikealta vehkeeltä, erilaisia fontteja näkyi olevan, kirjasinkokoa voi muuttaa ja saipa tuohon hauskoja alleviivauksia ja kehyksiäkin. Lisäksi kirjaimissa löytyi kaikkia hauskoja kuvioita - niille tuskin miulla on hirveästi tarvetta mutta onhan se hyvä tietää, että moisia on olemassa. Lisäksi tuohon voi valkoisen ja kirkkaan teipin lisäksi ostaa muitakin värejä, myös mattapintaisia tai vaikkapa kankaalle silitettäviä. Hintakaan ei ollut paha Suomalaisessa Kirjakaupassa, 19,95€.

Ensimmäinen testitarra, kirjasinkoko vielä suurin mahdollinen. Swatch-tikuille onneksi pystyy säätämään pienemmän fontin.
Lisäksi ostin kauan haaveilemani dymon! Se on tosin junior-malli, mutta sehän tarkoittaa sitä, että miunkin kaltainen tohelo sitä osaa käyttää ;) Tähän on saatavissa lisäksi sitten monen värisiä täyttöteippipaketteja, mutta taidan itse pitäytyä tässä perinteisessä mustassa. Molemmat tarralaitteet ehdin testata ja voi että, ihania! Etenkin tuo vauva-dymo <3


Lisäksi muutama Golden Rosen Holiday-kokoelman lakkakin (+yksi Jolly Jewels) kotiutui. Tilasimme miittiporukan kanssa kimppatilauksena Beautycosmetikista juttusia. Miulla ei ollut tarkoitus tilata kuin tuo Jolly Jewels 119, mutta sorruin. Mutta en pahasti joten eihän se haittaa? Eihän?
Voitin miitin arvonnassa tuon Jolly Jewelsin, eli miulla on niitä kaksi. Mutta miullapa on jo suunnitelmia näille muutamille ylimääräisille jutuille ;)


Mitähän mie vielä höpöttelisin. Haa! Mie menen tänään kohta tutustumaan uuteen työpaikkaani jossa saatan kohtapuolin aloittaa! Mikään erityisen glamoröösi paikka ei ole kyseessä, mutta kyllä siellä varmasti opiskelujen ohella viihtyy, työ on kuulemma helppoa ja rahaa saa palkaksi - kelpaa siis miulle. Jänskättää hirveästi kun tuolla tulee paljon uutta asiaa (kuten aina uudessa työpaikassa), kuten esimerkiksi kassan käyttöä.

6 kommenttia:

 1. Oon kans suunnitellu tälläsen ostamista (200 tikkua tulossa...:D) Ja tää vaikutta aika hyvältä. Riittääkö tuo 12mm teippi oikein mihinkään vai pitäsikö suosista ostaa teippiä samalla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis toi 12mm on se teipin leveys, en tiedä kuin pitkästi tuota teippiä on. Ainakaan miun silmään ei sattunu sitä pituutta. Ja en osaa vielä varmaksi sanoa kuinka tuo riittää kun en ole vielä ollenkaan kirjotellu mihinkään mitään, muutaku testannu :D

   Poista
  2. Joo tajusin kans ku rupesin miettimään että hetkonen ei se nyt niin lyhyt voi olla :DD

   Poista