lauantai 28. syyskuuta 2013

Golden triangle.

Tässä on tullut parit ihan kivat kynnet tehtyä, tässä niistä toiset. Lakkoina käytetty China Glazen Sea Sprayta ja Purr-fect Plumia. Kolmioniitit ovat Adeninasta, päällyslakka Seche Vite.
Koristelussa käytetyt kolmioniitit ovat olleet miulla jo todella pitkään, mutta käyttöön eivät ole päässeet koska nämä ovat niin isot, että kulmat ovat jääneet ikävästi törröttämään kaarevilla kynsilläni. Eilen hoksasin, että noita kulmia tosiaan voisi yrittää taivuttaa, eli tuumasta toimeen ja kohta olikin varmistettuna, että kolmiot pääsevät vastaisuudessakin käyttöön. Harmi kun en ole tätä aiemmin tajunnut!
Isothan nämä kolmiot ovat edelleen, kutistaa en valitettavasti osaa mutta nyt näitä ainakin voi käyttää edes jotenkin.

Valitettavasti kuva ei ole parhaasta päästä, kamerani ei suostunut yhteistyöhön ja tämä oli tarkin kuva minkä sain. Kuva oli jo valmiiksi ylivalottunut ja värit ihan pyllyllään. Kokeilin tietokoneen muokkausohjelmasta löytynyttä "terävöitä kuvaa" ominaisuutta ja siitähän ei tullut kuin sanomista. En osannut sitä käyttää ja nyt esimerkiksi etusormen kohdalla korkin ja sormen välissä on tuommoinen ihme suttu.


No mutta, vaikka kaikki mahdollinen taas onkin miuta vastaan, niin tykkäsin kynsistä hirmuisesti :)

2 kommenttia:

  1. Söpöt kynnet! Ja täytyy sanoa että sulla on nykyään toistuvasti hienoja lakkauksia, ja kuvatkin ovat mieleeni. :)

    VastaaPoista