keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kynnet Adeninan Syksy-lakkauskilpailuun.

Mie en ole kovin syksyväri-ihminen. Kirkkaana hohtavat keltainen, punainen, oranssi ja ruskea eivät vain oikein iske väreinä miuhun. Halusin kuitenkin osallistua Adeninan upealla(!) palkinnolla varustettuun Syksy-aiheiseen kynsienlakkauskilpailuun mutten oikeasti keksinyt yhtään mitään syksyistä ilman noita värejä.

Netistä inspiraatiota etsiessäni muistin juuri ostamani Orlyn Rococo-A-Go-Go lakan joka on überkaunis violetti duo..multi..chrome (apua, mikähän sille olisi oikea nimitys), se siis hohtaa myöskin mm. keltaisena,oranssina ja vihreänä.
Orlyn päälle töpöttelin flakies-liukuvärin Essencen Special Effect Topperilla, Night In Vegasilla. Paitsi nimetön ja peukku saivat kokonaan kuorruttua tuolla flakies-lakalla. Noh, kynsiin piti vielä jotakin saada niin asettelin muutamat strassit peukkuun sekä nimettömään.


Näistä tuli todella simppelit mutta tykkäsin hirmuisesti. Jos nyt rehellinen olen, niin en usko voittoa tulevan mutta yritetty on ! Äänestämässä voit käydä täällä, mie kilpailen siis numerolla 5 jos joku miun kynsiä haluaa äänestää.

2 kommenttia: