tiistai 24. syyskuuta 2013

Mikä sinua piristi tänään?

-Omena
-Kahvittelu hyvän kaverin luona
-Neljä juuri kotiutunutta ihanaa kynsilakkaa


Tässä kovin negatiivisessa ja pahassa maailmassa on hyvä välillä pohtia niitä pieniä positiivisia asioita, niitä joita tapahtuu päivittäin ja jotka pitävät meidät onnellisina tai ainakin järjissämme.
Pohdi hetki, mikä piristi siun päivää tänään ja halutessasi jaa se miun ja muiden lukijoiden kanssa. Tai vaikka omassa blogissasi.

ps. kuvan omena on oikesti noin pieni, kuvassa ei ole käytetty perspektiivikikkailua tai kuvanmuokkausta (kokoa hahmottamassa OPI Kiss Me On My Tulips, normaalikokoisena sekä mini-koossa). Omena päätyi miulle tänään koulussa kun teimme höyrytekniikalla omenamehua. Omenoiden teurastushommissa, eli niiden huuhtelussa ja siemenkoteloiden poistossa bongasin tämän pienen palleron enkä millään halunnut enää luopua tästä pikku söpöläisestä!
*Omenaa tai kynsilakkoja ei vahingoitettu kuvauksissa, eivätkä kuvan lakat sisälly neljään tänään saapuneeseen lakkaan.*

10 kommenttia:

 1. Sopo omenanpentu! :) Itse kysymys on erittain hyva, pitaiskohan siita tehda ihan oma blogipostaus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kovin nöppänä <3 Kysymystä tosiaan kannattaa pohtia, mukavasti lievittää stressiä kun tarttuu ja keskittyy aivan niihin pieniinkin ilon pilkahduksiin. Ja miusta tämmöiset ajatukset ovat oikeasti tärkeitä nykymaailmassa pistää kiertoon.

   Poista
 2. Ihanan pieni söpö omena :) mua piristi oman puuhapeteni kanssa varattu viikon matka Skotlantiin helmikuussa.

  VastaaPoista
 3. SINÄ piristit minun päivääni ihanalla kommentillasi. Kiitos siis siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos sinnekin!^^ On aina mukava kuulla että on piristänyt/parantanut jonkun päivää :)

   Poista
 4. Kiva postaus ja söötti kuva <3. Terkkuja!

  VastaaPoista