maanantai 9. syyskuuta 2013

Postauksia joiden piti muttei pitänytkään päätyä blogiin.

Olin suunnitellut parikin postausta tässä mutta koska miulla nyt vain ei tuo kirjoitusinspiraatio tahdo nyt toimia niin en ole sitten vielä kirjoitellut.
Ensimmäisenä voisin vaikka julkaista kuvan kynsistä joita aluksi en edes ajatellut blogissa julkaista, vain blogin fb-sivulla:

Eli ihan simppelit lakkaukset glittertoppereilla varustettuna. Pohjalla näissä taisi olla Color Clubin Bewitching tai sitten Seppälän kaviaarimanikyyrisetin mustaa, veikkaan jälkimmäistä koska ensimmäistä käytän hyvin harvoin muuhun kuin leimaukseen.
Päällä oli kerros Essencen Evil Queeniä (ah, ihana violetti isoglitterinen topperlakka) sekä kerros Lumene Natural Coden Magic Dustia. Mattaefekti saatu aikaan Flormarin mattapäällyslakalla.

No sitten, lakkaostoksia harvemmin esittelen - enkä tosin esittele nytkään, mutta yhden ostoksen halusin tuoda blogissakin esille koska olin siitä niin happyhappyjoyjoy-fiiliksissä.
Nimittäin tämmöisen:


En millään olisi halunnut siirtyä älypuhelimiin, mutta joku miun päässä naksahti kun tuli aika ostaa uusi hupelin. Noh, päädyin Lumian 520-malliin. Ihan kiva mutta epälooginen kapistus.
Hitsivie, ei miun kännykästä pitänyt puhua vaan siitä mikä sitä suojaa, eli siis uudesta läpällisestä suojakuoresta! En ole aiemmin löytänyt tähän kännykkään mitään kivoja kuoria, saatika jotenkin suojaavia sellaisia, mutta jokunen päivä sitten kävin kaverinini kanssa Gigantissa ja bongasin näitä läpällä varustettuja tekonahkaisia suojaläpysköjä kännyköille. Melkein ehdin jo kirota valmistajat alimpaan helvettiin, koska ajattelin ettei miun kännykälle kuitenkaan ole niitä vieläkään tehty. Bongasin kuitenkin näiden kuorien kohdalla tekstin "Lumia" ja eri mallinumeroita, selasin niitä ja TADAH; siinä se komeili, suojakuori Nokia Lumian 520:lle.
Valkoinen, tekonahkaa, simppeli ja siinä on suojaläppä. Eli se oli kaikkea mitä etsinkin. Suolainen hinta (vajaa 30€) vähän pohditutti mutta totesin, että tämä nyt vain on sitä mitä tarvin ja haluan eli kipittelin iloiten kassalle ajattelematta sen ihmeemmin hintaa.
Ja joo, varmaan jossakin eBayssa olisi näitäkin ollut ~eurolla mutta miulla ei ole mahdollisuutta ulkomailta tilata eli ostan yleensä aina kaikki tavarani Suomesta Suomen hinnoilla.

No mutta sellaisia. Ei mitään asiaa mutta kivaa pikku hömppää eikä miunkaan tarvi ahdistua blogihiljaisuudesta. Ehkä te lukijat sen nyt siedätte kun en ole joka päivä jotakin höpöttämässä..?

3 kommenttia:

 1. Mä olen kanssa tämmöisiä suojakuoria katsellut netistä, mutta tyhmänä en millään tajua miten se puhelin oikeen pysyy tuossa paikallaan. O_o Omassa HTC-luurissani onkin sitten vaan semmoinen takaosaan kiinninapsautettava muovikuori, luuri kun tuntuu ilman jonkinmoista suojakortsua niin haperolta ja tipahtavan sormista! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä miun suojakuoressa on tiukka tuommoinen kovamuovinen suojareuna johon kännykkä napsautetaan paikalleen, joissakin malleissa se on semmoinen joka on ihan siis semmonen takakuori läpällä, eli siis jos sen ottaa pois niin tulee akku jne näkyviin :D
   Tää ainaki tiukassa on, kun olen pari kertaa kännykän pudottanut niin kännykän oma kuori on irronnut mutta tämä läppä on siinä kuoressa pysyny tiukasti kiinni kuitenkin :DD

   Ymmärsiköhän tästä miun selityksestä mitään..

   Poista
  2. Ymmärsi joo, ja selvensi myöskin paljon! :D Ehkä tulee itsekin hankittua moinen, jos ei nykyiselle, niin seuraavalle luurille. ;)

   Poista